Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Megadobry supernawilżający krem istnieje?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-18, 17:32   #1
Niuniaczek
BAN stały

Red face

Megadobry supernawilżający krem istnieje?

Po 3 godzinach przed kompem , przeglądania KWC oraz forum (+ allegro) dostałam szału.. a potem to juz wogóle się zdołowałam...grrr

Czy znacie jakiś sprawdzony krem DOBRZE NAWILŻAJĄCY ?

bo szukam szukam (tak na marginesie to nowa szata KWC mi nie za bardzo odpowiada===>czyt gubie się)

Po serii wpadek z próbkami pseudo dobrze nawilżających kremów mam już dośc (tylko zapychały a ich stopien nawilzenia objawił sie w postaci "suszków") Pierwszy raz dostałam takich krost - nie wiadomo co to ani wycisnąć się nie da tylko z ropa w środku - teraz zaschły i jak nałoże podkład to to okropnie wygląda

Chciałam kupic w ciemno Vichy thermal fix (wiadomo reklama itd) ale na KWC czytam ze jednak nienawilżą (wrrr) - jak on nie to co ?

Myślałam o nutrissim Loreal - do bardzo odwodnionej skóry ale nie ma go na KWC

Nie wiem czy Avenka ma jakis dobrze nawilżający krem?

Chodzi mi o to by pozbyc sie suszków i tego okropnego uczucia ściągniecia twarzy....wszytkie inne kremu wchłaniają mi się po 5 min a zaraz potem znowu czuję że mnie ściąga...

Ps. tak troche od tematu odbiegam -chciałam jeszcze kuypić diacneal na te nowości na twarzy ale boje sie ze juz wogóle skora bedzie mi odpadać...

No ciekawa jestem czy ktos sie zlituje i odpowie

Pozdrowionka
Niuniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując