Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naturalissa (d. Naturalis) - sklep z surowcami i półproduktami kosmetycznymi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-02, 09:44   #478
niezamienna_juz_na_nic
Wtajemniczenie

Dot.: NATURALIS - nowy sklep!

Cytat:
Napisane przez Natalia 1 Pokaż wiadomość
Nie wiem , ja na początku widziałam efekty adenozyny , i nagle koniec , nic się nie dzieje od dwoch tygodni . I chyba przyczyna jest w kofeinie , ktorą dodalam do nowego serum przez przypadek ( była w liposomach ujędrniających ) a wszystko przez tą moja zachłaność (jeszcze dodam troche tego i tamtego . ) A zdrugiej strony patrzyłam na skład kremu Olay i wysoko w składzie była kofeina a pod koniec dopiero adenozyna . Ja teraz przez miesiąc bede unikać kofeiny i zobaczymy czy bedą efekty . Może napisz do Kesji czy rano można używać hydrolat z herbaty , a wieczorem serum z adenozyną i podziel się wiadomością
Ja mam tylko adenozyne - nie mam magnezu ani dipeptydu . A Ty masz jeszcze te dodatkowe cuda ?
Wiesz, kofeiny w hydrolacie herbacianym jest tak niewiele, że chyba nie ma co się zastanawiać - zwłaszcza jeśli nie łączy się ich w jednym produkcie.
Z innych przeciwzmarszczkowych "cudów" mam oba peptydy, kolagen z elastyną, liposomy (ujędrniające, z Q10 i nawilżające) z ZSK i retinol roślinny z ZSK. Magnezu nie zamówiłam tym razem.