2010-08-02, 10:35
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: jak zaakceptowac siebie?
Cytat:
Napisane przez maconha89
mam takie same problemy z akceptacja siebie tylko nie mam nikogo kto mnie dowartościuje.
i gigantyczne problemy z biustem., przede wszystkim polecam sprawdzić czy m asz dobrze dobrany stanik, bo skoro jesteś szczupła to małe szanse ze 70C to dobry rozmiar(swoja droga to spore piersi) Ja nosze 60DD a mam jakeis 11/12 cm różnicy miedzy pod a w. wiec są malutkie. to mój największy kompleks nie czuje się jak kobieta. Jestem dość szczupła 34 koszulki, 36 spódnice i spodnie. ale uważam, że tyłek mam za duzy i to z cellulitem. ale boje się odchudzać bo mi piersi zmaleją 
|
mam 74/5 pod biustem , 87/8 w. tez uwazam, ze są małe. w kalkulatorze wychodzi mi rozmiar 65D, ale w sklepach rozmiarowka zaczyna się od 70, dlatego mam taki rozmiar. a te 70C lezą okej, jednak zalezy to tez od kroju ja lubilam swoj biust, jednak są chwile, ze rowniez czuję, ze do kobiety mi duzo brakuje. bo biust to wyznacznik kobiecosci (jezeli chodzi o cielesnosc).. i tak swoją drogą.. chyba przechodzimy to smao, zacytuje co kiedy usłyszałam "masz wielki tyłek, a jestes taka płaska, nie powinno byc odwrotnie?" jednak teraz swoj tylek lubie, mimo cellulitu- polceam cwiczenia domowe, a takze smaruj sie kremami ujędrniającymi =) i sama się dowartosciowuj, poznaj swoja wartosc! =)
|
|
|