Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Yenn czaruje spojrzeniem... z Rimmel oczywiście ^_^
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-02, 10:36   #43
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD
Dot.: Yenn czaruje spojrzeniem... z Rimmel oczywiście ^_^

Witam Was poniedziałkowo i sierpniowo Mam nadzieję, że macie dobry nastrój i uśmiech na twarzy i że wypoczęłyście w weekend. Ja niedzielę spędziłam z rodzinką na plaży, nad naszym rodzimym morzem - byli moi rodzice i dawno nie widziana ciocia. Jako że miałam w planach pływanie w morzu, makijaż jaki wykonałam był baaardzo minimalistyczny - prawie goła twarz z mocno podkreślonymi, błyszczykiem Rimmel 460 Yours Forever, czerwonymi ustami. Klasycznie czerwone usta znakomicie pasowały do stylu marynarskiego, jaki wybrałam na ten dzień Mimo, iż kolor jest dosyć wyrazisty, to błyszczyk nie zmniejszył moich wąskich ust, a wręcz je powiększył dzięki efektowi połyskującej tafli wody

Oczywiście nie mogłam nie skorzystać z okazji i od razu się pochwaliłam, że jestem Ambasadorką Rimmel i że biorę udział w konkursie i oczywiście pokazałam kosmetyki, jakie dostałam od Rimmela Moja Mama od razu przetestowała maskarę 1-2-3 LOOKS - była pod wrażeniem pomysłowości opakowania Ciocia jak zobaczyła szczoteczkę i efekt, jaki Mama uzyskała na rzęsach, od razu stwierdziła, że akurat kończy się jej tusz i tusz 1-2-3 LOOKS będzie następnym jaki kupi Obie zachwycały się błyszczykami - ich zapachem, aplikatorem i konsystencją

Jako gazetomaniaczka jak zwykle przytargałam na plażę kilka magazynów kobiecych do czytania. Wszystkie dorwałyśmy się do magazynu Uroda - to zresztą mój najulubieńszy z miesięczników kobiecych. Nawet mój Tata zainteresował się artykułem o zabiegach kosmetycznych antycelulitowych, i porównywał swoje, hm, pośladki, z tymi pokazanymi w Urodzie Ale nie pokażę Wam zdjęcia dokumentującego to porównywanie
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora