Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-02, 10:36   #1146
mszu
Zadomowienie

GG do mszu
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

now
Cytat:
Napisane przez Szczęśliwa Pokaż wiadomość
Witam rankiem, pierwszy dzień na L-4

(...) Do kompletu kupię ten stojak (powinien pasować, bo ten sprzedawca oferuje do stojaka wanienki o identycznych wymiarach jak biedronkowa 100x51x31)

Witamy na L4 radze dobrze pomyslec nad planem dnia a nawet tygodnia... bo ja juz powoli odzwyczajam sie od chodzenia po scianach...

A propos wanienki... to ja jeszcze nie mam, znajomi zaproponowali, ze odstapia nam po synu, wiec sobie odpuszczam temat, ale a propos stelaza to... uwaga... TŻ wymyslil sobie, ze bedzie kładł wanienke na podlodze w lazience i siadajac na sedesie (zamknietym) bedzie Młodą kąpać i ze mam nie wymyslac ze stelażami...no wiec ja do tego reki nie przyłoże ..i bardzo chce widziec jak bedzie to robił!
normalnie tak mnie denerwuje czasem jego pazernosc... to samo w ikei... jak kupowalismy materacyk... przedział cenowy od 39-200zł, co wybrał moj mąż? oczywiscie ten za 39 zł.... cienizne taka jakaś!!! arugementujac, ze Nadia wcale nie bedzie spedzac wiekszosci czasu w lozeczku, tylko u nas na rekach, w wózku albo u mnie przy cycku... oczywscie w tej kwestii nie odpusciłam... i kupilam ten ze sredniej połki... a TŻ sfochany byl do wieczora...

Jestem, bo fotografuję....
http://martalipinska.blogspot.com/

Edytowane przez mszu
Czas edycji: 2010-08-02 o 10:40
mszu jest offline Zgłoś do moderatora