2006-06-18, 17:49
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nieśmiałe pytanie
Cytat:
Napisane przez FirstLady
no wlasnie, chodzi o to, ze ja prawie w ogole nie jestem zorientowana w tych firmach. i np. zawsze bede miala dylemat jakie wybrac cienie, jakie tusze.
|
No niestety jak będziesz już wizażystką, będziesz musiała umieć się zdecydować, jak również próbować różnych firm. Wizażystki korzystają z wielu marek, nie tylko tych najdroższych - przynajmniej te co ja znam. I jeśli chcesz być wizażystką, warto byłoby JUŻ popróbować różnych kosmetyków, różnych firm, by wybrac najlepsze.
Cytat:
edit- jak na razie 2 dla manhattanu i po jednym dla l'oreala i inglota. szczerze mowiac do w inglocie nigdy nic nie kupilam, bo sie wstydze. tego ze tak mlodo wygladam i zawsze sie mnie pytaja "a to dla ciebie?" w naturze a zwlaszcza w rossmanie jest wieksza swoboda
|
Nie ma czego się wstydzić. Jesteś klientką, masz prawo kupować co chcesz. A jeśli chcesz próbować z różnymi kombinacjami kolorów na powiekach - to własnie inglot będzie myśle najlepszym wyborem, jako, że paleta kolorów jest naprawdę wielka. A tak szczerze mówiąc to to pytanie, jak rozumiem, prawnic Inglota "a to dla Ciebie?", ja bardziej rozumiałabym jako chęć dopasowania kosmetyku dla Ciebie, a nie zarzut, ze jesteś za młoda 
Ja sama w sondzie nie zagłosuję, ponieważ nie umiem polecic Ci jednej firmy jako najlepszej. Z Rimmela np. lubię maskarę, za to z Inglota wspomniane już cienie.
|
|
|