Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopytka wykupiły, sektę założyły-SigmoChopaków buty wciaż nie znudziły- część XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-02, 14:27   #2151
Irja
Zakorzenienie

Dot.: Kopytka wykupiły, sektę założyły-SigmoChopaków buty wciaż nie znudziły- część X

Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość
ładna

Cytat:
Napisane przez martunia-w Pokaż wiadomość
A ja byłam wczoraj na Hitach na czasie w Płocku ale była impraaaaaa
Ja oglądałam w tv

Cytat:
Napisane przez Smarfetka Pokaż wiadomość
ja nie mogę trafić na odpowiednią czerwień, wszystkie takie jakieś dziwne (mogłabyś wstawić zdjęcie jak pomalujesz nim paznokcie?) a nie lubię kupować drogich lakierów bo na moich paznokciach odpryskują tak samo szybko jak te z rossmanna za 5 zł czyli max 2 dni. Ale mam nadzieję, że dzięki temu Nail Tekowi lakier będzie się trochę dłużej utrzymywał
Ja znalazłam swój idealny odcień czerwieni z Sally Hansen, ale na jesieni kupiłam go za ok 18-22zł na przecenie, a teraz wszędzie za 30 sprawdzałam co jakiś czas czy nie obniżyli ceny, ale i w końcu znudziło mi się takie chodzenie w kółko i postanowiłam wypróbować Inglota Jak pomaluję to oczywiście wstawię fotki

Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość
Uważaj przy zmywaniu, bo moje doświadczenia z bellem mówią, że okrutnie się rozmazuje i brudzi
Wiem, wiem, już 2 czy 3 razy zmywałam, bo troszkę od ponad miesiąca noszę ten niebieski i tylko odświeżam jak muszę