Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy po szkole cz. VIII pt.: "Żółwiowe wieśniary i ich koszmary" :D
Cytat:
Napisane przez gabasl
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!
zaraz Cię dorwę, chwila momento
dzisiaj z panem K... nie wiem 
pójdę na spontan xd haha
dziekuję
hejkaa
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------
do tej najnowszej. ;D
na tym forum, pamiętaj, NIC NIE MUSISZ
jak coś robisz- to dlatego, że chcesz
żeby do nas należeć, należy przejść chrzciny, otrzęsiny oczepiny i obrzezanie  . Pochwalić się fejsbukami, naszą klasiunią i innymi badziewiami jakie posiadamy w naszym świecie jakim jest INTERNET  . Nie wolno Ci nie powiedzieć nam co lubisz, musisz odmienić przez przypadki swój rozmiar... obuwia, pokazać nam swoje wnętrze i nie mówię o flakach, bo to już było  . Poza tym możesz z nami się śmiać, płakać, kłócić się, krzyczeć, wypełniać czas, ale zacznij od powiedzenia nam jak masz na imię, ile masz lat, skąd jesteś, gdzie się uczysz, czego słuchasz, jak wygląda Twoje eGzotyczne życie, podać nam swój numer konta, przeliterować cały słownik języka polskiego, wydanie 2012, podać kilka planów na przyszłość ( ile masz zamiar wypić i jak mocną masz głowę, i jaki lubisz alkohol  ) tżta masz? jak nie masz, to dobrze, jest tu taka jedna co wciąż powtarza `to tylko facet` jak coś nie tak z facetami, a cały czas jest coś nie tak, uważaj na nią, ma coś z głową. poznasz ją na pewno, jak nie to zapytaj dziewczyn, bo lepiej na nią uważać. przedstawisz nam się? 
|

Cytat:
Napisane przez gabasl
do szkoły ? ;p po co ? :PP
a ja, siedze dzisiaj z tymi dziećmi, z bliźniakami, pomagam bo ich babcia do lekarza poszła, a wieczorem zrobię niespodziankę K. , bo nie wie że wróciłam
aaa już z nim gadałam i mnie wkurzył, ciekawe czy wieczorem zrobi to samo ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
ciekawe. stawiam że albo będziecie wściekli na siebie, albo bardzo stęsknieni za sobą.  
Cytat:
Napisane przez gabasl
cześć Ewuś
a nic, u mnie jak widać humorek od rana xd
od paru dni xd
iii chcę tu z powrotem Olasię ;c
i Mała pojechała..
Tyś zalatana...
eeeeeeeeej ;c
^^
|
Kotek , nie przejmój się, jestem JA! 
Cytat:
Napisane przez zniszcz0mnie
Można powiedzieć że wszystko -,- Od kilku miesięcy mieszka z nami babcia która jest po 2 wylewach i ma sparaliżowaną 1 część ciała. Trzeba się nią opiekować, dziadek nie da rady ponieważ ma to w głębokim poważaniu, zresztą sam teraz choruje. No więc wszyscy (ja, siostra i mama) się nią zajmujemy, najwięcej mama oczywiście. No i mama też już nie wyrabia. Strasznie mi jej szkoda, ale nie mam jak jej pomóc. Mama pracuje jako sprzątaczka w szkole, chodzi do pracy i jeszcze musi się opiekować babcią, co jest na prawdę trudnym zajęciem. W dodatku mama ma problemy zdrowotne - zwyrodnienie stawów, nawet na rehabilitacje chodzi. Nie wysypia się, a babcia tylko utrudnia, budzi ją w nocy, albo nad ranem, czasami zachowuje się jak małe dziecko - być może jej mózg już tak dobrze nie funkcjonuje po tych wylewach. W każdym bądź razie atmosfera w domu czasami jest tak napięta, że masakra.. Ale nie możemy nic zrobić. Mama powiedziała że nie odda babci do domu opieki czy coś w tym stylu, że będzie się nią opiekować póki jej starczy sił. Staram się pomagać, ale też często kłócę się z mamą. Przez tą sytuację wszystko się sypie, czasem nie mogę gdzieś wyjść bo muszę siedzieć z babcią.. Nie życzę jej śmierci, na cudowne uzdrowienie nie ma szans, więc już sama nie wiem co robić.
|
ojejku. musi Ci być ciężko 
Cytat:
Napisane przez zniszcz0mnie
Tutaj możesz dowiedzieć się więcej  : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425821
Jest to taki 60 dniowy program treningowy - baardzo ciężki i wykańczający, dlatego nie wiem czy dotrwam nawet do tygodnia  Dziś mój pierwszy dzień - fit test. Jest to taki test w którym robie poszczególne ćwiczenia, każde przez 1 min i ile uda mi się zrobić xD Np przysiady (nie ma tam takiego ćwiczenia, żeby nie było  ) mam minutę żeby zrobić jak najwięcej przysiadów i sobie to zapisuje, co dwa tyg wykonuje ten fit test, no i lukam sobie jak się poprawiłam, że np w 1 tyg zrobiłam tylko 20 przysiadów, ale już w następnym udało mi się zrobić 30 xD Myślałam że umre jak to robiłam, serio, tak ze mnie kapało że masakra, aż się boję jutrzejszego treningu 
|
masakra . ale brzmi ciekawie . Ja tam nie potrzebuje diety. Jestem zadowolona ze swojej figury i Wam radze żebyście na siebie nie narzekały 
hejka maleńkie 
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------
gdzie jest Ananasek? :c
|