Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas leci!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-02, 15:16   #4811
p4w
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Kurde dzwoniłam do domu, Zosi wcale nie przeszło, cały czas robi śluzowate kupki, na tyłku podobno jedna rana, pokłada się, jest osłabiona... Jadę z nią do lekarza popołudniu. Zaczynam się martwić

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość

Wróciliśmy z długiego spacerku, u mnie dzisiaj nie ma powietrza w powietrzu, pewnie będzie jakaś burza, tak też zapowiadają

Zaraz będę nadrabiać, tylko chciałam napisać magi, że jednak zdobyłam pojemniczki O, coś takiego - myślę, że są idealne

.
ok, to już nic nie wysyłam
jak nie miałyśmy to żadna, a teraz to już każda zdobyła

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Rodzice wpadli na tort i kawkę, bo przecież sama go nie zjem...

I dostałam prezenty z okazji urodzinek. Trochę wczesniej, bo Mama jak i ja nigdy doczekać się nie może.

Dostałam grafitowe leginsy i superową torebkę - listonoszkę w kolorze niebiesko/granatowo/kobaltowym. Piękny ten kolor
fajne prezenty

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Ja też myję, choć sa różne szkoły. Myję przed i po

Fotka torebki. Oczywiście kolor przekłamany. Tak jakby delikatny fiolet do niej dodać w pomieszaniu z tym niebieskim i nie błyszczy - matowa, mięciutka skórka

A gratis Antoś na wczorajszym spacerze
ale Antoś się zmienił... zrobił się podobny do Ciebie

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora