Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wizażowe Lubuszanki - łączmy się i my!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-02, 16:41   #1
absorbeed
Zakorzenienie

wizażowe Lubuszanki - łączmy się i my!

Witam wszystkie przybyłe! Wątek ma już sobie prawie dwa latka, ale wpadłam na pomysł, żeby go ''odkurzyć'' i dać ostro czadu ze spamowaniem. Jeśli jesteś z województwa lubuskiego, chcesz poznać ''sąsiadki'' lub po prostu poplotkować w fajnym towarzystwie - musisz napisać post! Na początku abyśmy się lepiej poznały, proponuję krótką ankietkę, na której podstawię sporządzę opisy przy każdej lubuszance.

Jak masz na imię?
Ile masz lat?
Z jakiego miasta jesteś?

Napiszesz kilka słów o sobie?
Jak trafiłaś na nasz wątek?

Jak na założycielkę przystało, przedstawię się jako pierwsza.
Jak masz na imię? Mam na imię Julia.
Ile masz lat? Mam 16 lat.
Z jakiego miasta jesteś? Cudowny Gorzów Wielkopolski.
Napiszesz kilka słów o sobie? Uczę się, obecnie wakacjuje. W wolnym czasie buszuję na wizażu i wcinam zupki chińskie z vifona. W związku od niemal dwóch lat. Ogólnie sympatyczna, pozytwnie zakręcona i gadatliwa ze mnie babka.
Jak trafiłaś na nasz wątek? Założyłam go.

Kobietki, które na wątku już były, proszę o uaktualnienie ankietki.

Witam was jeszcze serdeczniej i mam nadzieję, że uda nam się stworzyć fajne miejsce do swojskich pogaduszek!

W skład gaduł z lubuskiego wchodzą:

Agi_82 – świetna domowa kurka, mamusia Marcelinki i szczęśliwa teżetówka. Mieszka w miejscowości położonej 50 kilometrów od Zielonej Góry.
Domcia2605 – dziewiętnastoletnia lubaszanka ze słodkim szczurkiem na avatarze.
photoholic – mieszkanka Zielonej Góry, która szuka koleżanki do biegania.
cinusiowa – mamunia Ninki i szczęśliwa żonka.
rudasek – ma niezwykle sprawne łapki, które tworzą cuda. Jest ze Strzelec Kraj.
SummerGlow - dwudziestotrzyletnia studiująca Paulinka, której rodzinnym miastem jest Świdnica.
Miszona – mężatka i Gorzowianka o imieniu Agatka. Szalejący reggowiec wychodzi z niej na koncertach, które równie uwielbia!
Lethie – dwudziestodwuletnia Arleta, rodowita mieszkanka Zielonej Góry, studentka i teżetówka. Herbatoholiczka i włosomaniaczka.
taka_dziwna – pełnoletnia Karolina, mieszka 26 kilometrów od Żar. Kształci się w kierunku turystycznym, kocha śpiewać. Czas lubi spędzać aktywnie na świeżym powietrzu.

Edytowane przez absorbeed
Czas edycji: 2012-07-03 o 14:34
absorbeed jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując