Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dieta Dobrych Kalorii - od już! Czy ktoś się przyłączy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-02, 16:00   #17
emigra
Zakorzenienie

Dot.: Dieta Dobrych Kalorii - od już! Czy ktoś się przyłączy?

Nie przez pierwszy tydzien, tylko przez pierwsza faze, u niektorych ludzi to 3 dni u innych 10- zaleznie ile ma sie do zrzucenia.

Wydaje mi sie ze nie mozesz winic tej diety za skutki i to co sie dzialo w Twoim organizmie. Chodzi o te jelito. Dukan mogl uaktywnic problem, nasilic go ale raczej nie byl przyczyna.
Skoro sluzy Ci ta dieta ktora teraz stosujesz to chyba dobrze? Ja tylko przedstawilam kontry do wypowiedzi kolezanki wyzej, ktora wypowiedziala sie tak jakby Dukan byl samym zlem i wszyscy ktorzy jedza w/g jego zasad milczeli o skutkach ubocznych.

Kazda dieta ma jakies ''ale'', ale sa ludzie ktorym to przeszkadza i sa tacy ktorzy to wlasnie chwala. Moja ciotka jak sie dowiedziala ze Dukam to tez zaczela do mnie mowic jakbym grzech popelnila:/ ze znoszcze sobie to czy tamto- a nigdy nawet nie byla na tej diecie.
Dukan ostrzega o skutkach ubocznych, o braku energii, spowodowanej brakiem wegli, o tym ze trzeba pic by nie doszlo do problemow z nerkami itp
I ktors kto sie decyduje na ta diete powinien 100 razy przeczytac ksiazke, zrozumiec wszystko i wtedy sie zdecydowac. A nie zaczac sie odchudzac, a potem miec pretensje. Bo to wszystko bylo powiedziane, co moze byc, co bedzie napewno itp.
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując