Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - QLAIRA - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-02, 16:56   #767
Aerith
Organizatorka

Dot.: QLAIRA - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez Kateyek Pokaż wiadomość
Ja też niestety jestem na nie. Po pierwszych dwóch opakowaniach było ok, teraz kończę piąte-trądzik masakra,cała broda w bolących wielkich krostach, wstyd wyjść na ulicę, szczególnie że to już trochę nie ten wiek na trądzik ;/ (24lata).Do tego dziwne pobolewania w nogach, siniaki nie wiadomo skąd, żyły mi powyłaziły jak nigdy:/Szybko się męczę, nogi mnie bolą po chwilowym staniu w autobusie, męczą mnie rzeczy o których wcześniej nie miałam pojęcia że mogą męczyć(zwykła kolejka w sklepie czy przejście odległości 2 przystanków).Bóle głowy to codzienność.Okres wcale nie bezbolesny,i wcale nie bardziej komfortowy.Jutro idę do ginki i wracam do Diany lub czegoś w tym stylu,czułam się (i wyglądałam)po niej o niebo lepiej.
jesli chodzi o mnie to jestem przy drugim opakowaniu, przy pierwszym czulam sie super. ochota na seks - extra. teraz jest nieco gorzej. Mam bole w stawach, sniakow mam mnostwo !! wlasnie dlatego podkreslilam to co napisalas, bo delikatnie sie o cos uderzę i mam siniaka na pol nogi, ktory na dodatek zejsc nie chce... nie rozumiem, czym to spowodowane i czy mozliwe, ze przez tabletki.
Jestem troche rozdrazniona, ale ogolnie samopoczucie mam naprawde dobre. Tradziku moze ogromnego nie mam, natomiast mam takie male podskorne krostki, ktorych sie wycisnac nie da, a pod swiatlo jednak widac... i na brodzie tez mi troszke wyskoczylo nie wiem czy wziac trzecie opakowanie czy poprosic o zmiane...

zamówienia zagraniczne

Nie wiesz, nie wiesz, nie rozumiesz nic.
Aerith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując