|  2010-08-02, 18:29 | #552 | 
	| Zadomowienie 

| 

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

hej dziewczyny, melduje sie ze juz jestem w domku. wlasnie ogarniam domek i robie pranie. ale mam chwilke wiec zajrzalam do was. jeszcze nie poczytalam was, najpierw napisze co u nas i zaraz lece was czytac.
 urlopik nad morzem sie udal mimo braku upalow. pozwiedzalismy Gdansk i Sopot, spacerowalismy po Ustce. Krzys byl bardzo zadowolony, a najbardziej mu sie mewy podobaly, tak sie patrzyl za nimi

No i mamy juz 2 zabki. Jeden wyszedl w sobote a drugi dzis
  ma juz 2 jedynki na dole. 
 No i Krzys dzisiaj konczy pol roczku wiec stawia wszystkim maluszkom po soczku a mamusiom cos mocniejszego

Mielismy tez przygode z autem. wrcalismy z sopotu o 19 i na drodze popsulo nam sie auto. cale szczescie ze to bylo kolo jakiejs wioski i bylo ogloszenie warsztatu to jakos sie tam doturlalismy. okazalo sie ze padlo nam lozysko w kole. Musielismy tam zostawic auto, przyjechal po nas kuzyn. Cale szczescie ze mialam dla malego zapasowe mleko bo tak to nie byloby ciekawie....teraz juz zawsze biore wszystko zapasowe. No i w koncu do domu wrocilismy dopiero o 22, maly usnal w samochodzie ale obudzilismy go na kapanko i dalej spal.

Wklejam kilka fotek

aldii wyslij mi na PW swojego maila to ci wysle fotki z naszego spotkania bo mam sporo, nawet samej Lu jak sie pieknie usmiecha

Edit:
 cos nie moge zaladowac fotek, tylko dwie sie udalo, chyba jest serwer przeciazony. Sprobuje pozniej a teraz was poczytam
 | 
	|     |  |