2010-08-02, 21:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Cytat:
Napisane przez Basia84
siala to ja Ci wspolczuje  a najdluzej ile przespi?
|
No w ciągu całej doby zdarzają się dwie rundki snu po 3 godziny ciągiem. Czyli w sumie 6 godzin przespane a reszta z doby to ryk, jedzenie i drzemki po 5 minut i ryk, 5 minut i ryk... i tak w koło macieju 
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21103198]Siala, ja nie twierdzę, że u was skaza jest, mam nadzieję, że nie Może być po prostu tak, że młodemu NAN nie pasuje kompletnie.[/QUOTE]
Wiem, wiem ale koduję informacje i będę czuwać Przynajmniej wiem na co uważać.
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------
Cytat:
Napisane przez marta_d1
siala a może pójdziesz do innego lekarza? Przeciez Ty sie wykończysz biedaku.
|
Sama się dziwię, że jeszcze daję radę 
Lekarka jest dobra, mnie od maleńkości leczyła i męża 
A babka wygląda na moją siostrę nie wiem jak ona to robi, że zamiast się starzec to młodnieje 
Ale wracając do tematu, jest dobra w swoim fachu i jej ufam. Poczekamy co zaradzą te leki co nam przepisała, jak pomogą to chwała jej i Panu a jak nie to kamieniem w łeb i lulam dalej dopóki czegoś innego nie wymyśli 
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------
Swoją drogą.. zasnął ok 19:30 po jedzeniu - już czas na kolejne amciu a ten śpi.. ciekawe czy jak zje to pójdzie spać dalej ładnie czy zacznie się cyrkowanie z suszarką i innymi metodami lulania.. do rana -_-
|
|
|