Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby Japonek na piękną cerę.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-03, 10:57   #2009
magne
Zadomowienie

Dot.: Sposoby Japonek na piękną cerę.

Cytat:
Napisane przez paspartu Pokaż wiadomość
u mnie nie tylko z cerą, ale i z całym ciałem coraz gorzej..
ukąszenia komarow nie schodzą i zostają mi plamy, do tego mam jeszcze te straszne blizny po trądziku na ramionach (.. az wstyd ubierać bluzkę na ramiączkach) no i tam gdzie nie nakładam filtru (czyli wszystko poza twarzą, szyją, dekoltem i ramionami) oraz tam gdzie nie mam ubrania.. jestem cała w wysypce Przypuszczam, że to uczulenia na słońce...
Ja ostatnio też miałam taką wysypkę, a okazało się,że to łuszczyca.
A jak ta wysypka wygląda ?
edit: doczytałam,że byłaś u dermatologa.
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez paspartu Pokaż wiadomość
Lekarz stwierdził, że 'to minie z czasem'. Gdybym wiedziała, że się myli, to od razu bym się wzieła za likwidowanie tych śladów, a tak to tylko czekałam, aż samo zejdzie- nie zeszło Teraz to są już bardzo stare, głębokie. Dlatego też po części nie lubię słonecznej pogody, gdy trzeba odsłonić ramiona.. Raz usłyszałam, ze to wcale nie wygląda tak strasznie, nie wrzuca się w oczy, ale ja ze swoją paranoją myślę, ze wszyscy się na to gapią i obgadują za plecami W sumie to nie tylko z tą częścią ciała mam ten problem z paranoją
W sumie to się zastanawiam czego nie próbowałam Ogórek był, rycyna też
Moja mama ma pieprzyki na całym ciele(taki juz jej urok) i stara się je ukryć, bo myśli ,że każdy to widzi,a inni nawet na to uwagi nie zwracają. I tak samo jest z Tobą. Nikt Cię nie obgaduje i skończ z paranoją
magne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując