Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-03, 23:24   #684
kocurazab
Zadomowienie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

O matko moje dziecko dopiero przestało ryczeć i zasnęło... Oby już ię nie obudził, bo nie mam siły Już by mogły wyjść te pierd... zęby!

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Co do przyjaciół/znajomych, to przez nasz ślub i pojawienie się Miłoszka BAAAAAAARDZOOOOO okroil nam sie ich krag
Poczatkowo sie wkurzalam, teraz mam to w nosie. Przynajmniej widac jacy to ludzie, chociaz jet to przykre

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:33 ----------

Malinka, Zebra fajne filmiki

Gosbaj, Ty wracasz 10 z gór, a ja wyjeżdzam
Miłoszek duży słoiczek ma na 2 razy

Aldii, Fajne łóżeczko

Filka, zabawki wg mnie fajne i naprawdę w dobrym stanie te używane. Ale ekspert Miłosz jeszcze ich nie sprawdzał

Bardotka, takiej skarbonki świniki nie mam
Jeśli chodzi o tą chrumkającą, to Miłosz nie bardzo wiedział co się dzieje i dałam mu narazie spokój, bo takie oczy niewyraźne robił, jak ją włączałam. Za jakiś czas znowu spróbuję ja mu pokazać

Addicted, fajnie że się tak dobrze odnalazłaś znowu w pracy

Kancia, fajne fotki

Aldii, u nas narazie są w odstawce ta krowa i świnka. Synek jakoś się ich lęka. Ale Wasze dzieci starsze, więc może im się podobać, bo ja mogłabym się tym pobawić, gdyby Miłosz się nie bał a nie chcę go straszyć

Wyderka, dzięki za linka do tego brossa

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Filka, to strasznie drogo za te fotki Was wyniosło. To ja myślałam, że ja dużo zapłacę, ale jak ja mam zapłacić max 400 zł za wywołanie 70 zdjęć+album+wszystkie zdjęcia na płycie, to w porównaniu z tym co Ty płacisz, to praktycznie mam darmo
O którego bawiskoczka pytasz? Bo tyle teraz tego mam, że się gubię

Strippi, fajne fotki, ostatnia super

Aldii, też myślałam by dać mu obiadek przed mszą, tylko trochę się boję, że przez jazdę do kościoła się zarzyga
W sobotę jesteśmy umówieni z księdzem, to będę wiedziała o której musimy być przed mszą i wogóle co i jak i będę musiała coś wymyśleć

Patka, niestety czopek nic nie dał-zaaplikowałam go i wczoraj i dzisiaj po kąpieli i d...
za zakup samochodu

Addicted, napisz mi coś więcej n/t tego glutenu. Podawałaś go po 5 mies. Miłosz kończy 5 mies we wtorek, jest na cycu, więc chyba powinnam zacząć, tylko ja nie wiem jak-z czym. Co ja mam kupić, ile dawać masakra z tym jedzeniem
Dziewczyny, ile dawałyście księdzu za chrzest? A kościelnemu też coś dawałyście?
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora