Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-03, 23:12   #3046
silvyetta
Raczkowanie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

[QUOTE=Ellin_ak;21012284]Ja podsyłam kilka zdjęć z cywilnego dziś dostałam od kolegi
wow,sliczne zdjecia,piekna z Was para
Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Dobra dziewczyny, kto chce linka do zwiastuna mojego filmiku ze slubu i wesela?
ja tez bym prosila
Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Mieszkam we Wloszech.
I obawiam sie ze normalny list gdzies by zaginal, a nie wiem ile moze kosztowac przesylka kurierem. Dlatego pytalam czy wyprobowalyscie jakies inne opcje. Moze strony jakies specjalne gdzie mozna umiescic takie duze pliki jak film 2 i pol godzinny.
Moge ostatecznie poczekac bo do Polski wybieram sie w koncu sierpnia
Hej sjoanna nam raczej wysla film poleconym,najwyzej poprosimy o jedna kopie wiecej,tak na w razie czegona watek "wloski" postaram sie wpadac czesciej
Cytat:
Napisane przez Martulka118 Pokaż wiadomość
ostatnia jestem ja 4.12.2010 jeszcze dłużej musze czekac od jutra 4 miesiace a juz nie moge sie doczekać
Hej Martulka dosc dlugo mnie nie bylo na watku,wiec nie wiedzialamwitaj w naszym gronie
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
cos Ty , bedziemy czytac Twoja relacje z zaciekawieniem to ze my bylysmy pierwsze to nie zanczy, ze dalej to nie moze byc ciekawe
dziekujepostaram sie zeby bylo ciekawie
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No dobra, to teraz czas na relację z przygotowań, bo Was troszkę ostatnio zaniedbałam
W niedzielę ugadaliśmy się z kierowcą, który nas będzie wiózł do ślubu.
Wczoraj zamówiliśmy soki i napoje, oddaliśmy krawat do czyszczenia (bo go babka w sklepie ubrudził fluidem jak go wiązała ), zrobiliśmy przegląd auta i pojechaliśmy na myjnię, a oprócz tego dogadaliśmy szczegóły w kwiaciarni. Wieczorem potańczyliśmy trochę w ślubnych butkach, żeby je rozchodzić.
Dziś byłam nałożyć tipsy. 3 godziny tam siedziałam Fotki w załącznikach, chociaż trochę niewyraźne są.
Poza tym miałam ostatnia przymiarkę. Jeszcze tylko ramiączka trzeba skrócić i trochę przód i będzie super. Odbiór w czwartek. Dziś wzięłam do domu welon, żeby się rozprostował. Fotek z przymiarki nie wrzucam, bo nie chcę, żeby ktoś wyszpiegował (TŻ widział, ale nikt więcej). Chcę, żeby chociaż ten ostateczny efekt był zaskoczeniem
fajne paznokietki,takie nietypowe

Kochane w koncu przebrnelam przez wszystkie strony i postaram sie byc na bierzaco,nie dalam rady wszystkiego zacytowac bo by niezla powiesc z tego wyszla.ale...acelinka sliczne buciki,mmmmmm swietne wloski,certina wzruszylam sie i czytalam 3 razy Twoja relacjechilanes-bardzo mi przykromad Ty wiesz
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora