Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-04, 10:14   #672
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Axa a powiedz mi, co z tymi minerałami??? Co one mają??? Zdrowsze są czy co?? te kosmetyki mineralne mam na mysli...
Chaigata Ci już mniej więcej powiedziała. W kosmetykach mineralnych nie ma NIC co mogłoby zaszkodzić Twojej cerze (przez to nie ma terminu przydatności = NIGDY się nie przeterminują). Musisz oczywiście stosować samodzielnie do tego filtry, rzecz jasna. Mnie stan skóry poprawił się niesamowicie.
Co do kolorów to nie ma szans, żebyś jakiegoś nie dobrała. Jak już dobierzesz to podkładu NIE WIDAĆ. Wyglądasz całkiem "nago" i tak też się czujesz. Możesz zamawiać darmowe próbki, żeby trafić idealnie w kolor (płacisz tylko za przesyłkę). Polecam też firmę Pixie (allegro), która jest pierwszą POLSKĄ firmą produkującą minerały. I do tego te pudełeczka... Ach i och...

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
a słyszała która o bazie pod oczy mineralnej artdeco ??? lepsza niż ta zwykła, czy gorsza może???
Syf... O niebo lepsza jest klasyczna baza ArtDeco (poczytaj u mnie na blogu o niej).
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora