2010-08-04, 10:20
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kryzys w związku- Wszystko na ten temat
U mnie kryzys właśnie trwa - po 10 latach - w tym 3 jako małżeństwo - ale to było spowodowane nudą i w zasadzie z każdym dniem jest coraz lepiej 
I znów ta magiczna 3 
misiokoczka u Ciebie może facet się przestraszył stabilizacji, ale tak naprawdę nie wiem co Ci poradzić - zwykle rozmowa jest najlepsza na wszytsko. I wydaje mi się, że to co radzi kitosa jest dobre.
Ja rozumie Twoją sytuację, ponieważ mam dobrych znajomych, którzy 5 lat są (byli - nie wiem co mam napisać ) razem - w tym jeden rok jako małżeństwo - i facet pewnego dnia powiedział mojej znajomej, że juz jej nie kocha i nie chce z nią być. Sytacja świeża bo to dopiero 2 tygodnie - ona sie wyprowadziła i rozmawiali tylko jeden raz od tego momentu, a on jej powiedział, że chce rozwodu, bo po prostu przestał ją kochać i że to wszystko jego wina, więc żeby nie szukała jej w sobie. I ona mnie pyta co ma zrobić, a ja po prostu nie wiem - bo proponowałam rozmowę, a on nie chce rozmawiać i już, a zmusić go nie ma jak.
I cała ta sytuacja dobiła mnie strasznie, bo się tego nie spodziewałam - nie po nich!
|
|
|