Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pogaduchy po szkole cz. VIII pt.: "Żółwiowe wieśniary i ich koszmary" :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-04, 12:16   #535
zniszcz0mnie
Wtajemniczenie

GG do zniszcz0mnie
Dot.: Pogaduchy po szkole cz. VIII pt.: "Żółwiowe wieśniary i ich koszmary" :D

Cytat:
Napisane przez Likable Pokaż wiadomość
'13 listopada 1974 roku policja w hrabstwie Suffolk otrzymuje zawiadomienie o popełnieniu zbrodni. Policjanci natychmiast udają się pod wskazany adres: 112 Ocean Avenue na Long Island. Tam odkrywają przerażającą zbrodnię. Zbrodnię, która wstrząsnęła Ameryką. Sześciu członków rodziny zostało zastrzelonych w ich własnym domu. Kilka dni po tym wydarzeniu, do zbrodni przyznaje się Ronald De Feo Jr. Zeznaje, że zamordował swoich rodziców i czwórkę rodzeństwa. Jako motyw tej przerażającej zbrodni...
podaje „głosy”, które słyszał w domu. Rok później George (RYAN REYNOLDS) i Kathy (MELISSA GEORGE) Lutzowie, wraz z dziećmi wprowadzają się do domu w Amityville. Myślą, że wreszcie znaleźli wymarzone miejsce do życia. Jednak już wkrótce w domu ich marzeń zaczynają dziać się niewytłumaczalne i przerażające zdarzenia. Po 28 dniach koszmaru Lutzowie porzucają dom. Ledwo uchodzą z życiem. Ta historia zdarzyła się naprawdę. Szokujące zdarzenia sprzed 30 lat przyczyniły się do napisania bestsellera i stały się popularnym motywem horrorów.'
zwiastun : http://www.dailymotion.pl/video/x2q8...ler_shortfilms
Oglądaałam to ! 2 razy Polecam

Cytat:
Napisane przez kolorowa12 Pokaż wiadomość
Evvu, jak można zgubić ogon i rogi Co myślisz, że jak już nie masz to aniołek jesteś?
Likable, ostree ! Może kiedyś obejrzę
Oczywiście ! Akysz Diablee !

Cytat:
Napisane przez Likable Pokaż wiadomość
kolorowa do tej pory boję się tej dziewczynki co tam była xd
Jaa teeż

Cytat:
Napisane przez kolorowa12 Pokaż wiadomość
Likable,
Czeeeść, Frag

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

A `Wymyśloną przyjaciółkę` oglądałyście ? ja nie, ale moja kumpela tak i mówi, że świetne
Nie oglądałam, a jaki to rodzaj, też horror ?
Nie jestem pewna czy ten horror mi się podobał, ale jedna scena zapadła mi w pamięć, do tej pory się tego boję - Nienarodzony

KLIK

Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni !
zniszcz0mnie jest offline Zgłoś do moderatora