2010-08-04, 13:33
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Parafiniarka..
Witam dziewczynki! Ja również zastanawiam się nad kupnem parafiniarki w przyszłym tygodniu będę miała ostatni dzień kursu na którym będę miała zabieg parafiną z firmy NeoNail. Z tego co widziałam nie ma tam jakis specjalnej lini kosmetyków, więc zaczełam szukać po internecie. Przeglądnełam wiele wątków na tym i innych forach i w oczy rzuciły mi się 4 firmy, depileve, cuccio, crative i bielenda. Więc mam pytanie, która z firm jest najlepsza i czy warto inwestować w takie drogie kosmetyki? Bo z tego co widziałam, to z depileve krem, balsam, peeling są w granicach 50zł, a ja nie jestem pewna czy warto inwestować tyle kasy na sam poczatek i mam jeszcze pytanko, bo na wszystkich sklepach/hurtowniach wymagane jest zalogowanie się co wiąże się z podaniem NIP, nazwy firmy, REGON itd.. I jak to obchodzicie? Czy macie pozakładane firmy z dojazdem do domu? I ile kosztuje założenie takiej firmy i gdzie mogę sie o tym więcej dowiedzieć? Bo w sumie jak chce na poczatku uczyć się na sobie na dobrych kosmetykach, to jestem odcięta od hurtowni
|
|
|