Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-04, 20:03   #2105
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Farba absolutnie nie wychodzi ciemna (przynajmniej na moich włosach). Od razu po farbowaniu moje włosy są może odrobinę popielate, ale jedno-dwa mycia i ten popiel znika, a moje włosy są naprawdę ładne i jasne. O taki kolor mi chodziło, bo myślę, że wygląda dość naturalnie.
Trzymam na włosach pół godziny mam dość długie włosy, więc zawszę muszę zaopatrzyć się w dwa pudełka farby

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

O właśnie, przed tymi Garnierami ostrzegałam dziewczyny na wątku o dekoloryzacji włosów, kiedy jeszcze jakieś 1,5 miesiąca temu sama byłam zrozpaczona tym co ta farba mi zrobiła z włosami.
Pofarbowałam włosy farbą, tyle że jasny blond, a kolor wyszedł mi ciemny blond oczywiście byłam załamana. Myłam głowę codziennie, szamponem przeciwłupieżowym i kolor spłukał się na tyle, że włosy mogłam zafarbować farby właśnie Londą - perłowy blond, która mnie uratowała. Zdjęcie z moimi włosami i kolorem jaki uzyskałam, zamieściłam kilka postów wyżej
dziekuje za odp jakbys kiedys miala chwilke i mogla wstawic jeszcze jakies foto wlosow to bede happy

Cytat:
Napisane przez Denise Pokaż wiadomość
kitkulka piękny ten kolorek Ci wyszedł , ładniejszy niż na pudełku , a Twój wyjściowy też był w miarę jasny? Nie wiem czy na swoich naturalnych , popielaty blond uzyskam taki jak Twój Jak myślisz? Załączam fotkę dla przykładu
masz przepiekny kolor, ja bym nie farbowala za zadne skarby

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora