Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-05, 12:11   #3435
agape
Zadomowienie

Dot.: "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011

Cytat:
Napisane przez Justine1988 Pokaż wiadomość
Fajny ten wózek ale cena hmmm moze i przestepna ale ja widzialam tez fajne wózki na allegro z fotelikami do samochodu z gondola spacerowka nawet za okolo 600- 700 zł....trzeba dobrze popatrzec.

Na NFZ ogolnie s chyba 3/4 usg..ja juz do tej pory mialam 3 ale u mnie sytuacja inna jest i za 2 tygodnie znowu...mam..ja tam sie ciesze a jaby to dzieku szkodzilo to wierze ze lekarz nie robilby z taka czestotliwoscia.

Delikatny ten twoj maz mi sie ten zapach babydream bardzo podoba nie jest duszacy ani drazniacy pachnie niemowlakiem podobny zapach do serii nivea baby. Ja mam i emulsje babydream i olejek ale osobiscie polecam bardziej olejek emulsja troche wolno sie wchlania jak sie nia wysmarowalam to cala biala bylam...i to babydream jest dobre bo jest tez do ud, pośladków i piersi jednoczesnie tylko trzeba ze 2/3 razy dziennie smarowac.
jak wiekszosc kremów i tu sie pojawia problem - ja to nawet raz czasami zapominam rano - pospiech, popoludniu obiadek i leniuchowanie a wieczorem po kapieli to najchetniej odrazu do łózeczka a potem mówie ze jakis preparat wgole nie działa

Szymonek
Wojtuś
(Bejbolek) 2.05.2019
agape jest offline Zgłoś do moderatora