Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-05, 12:16   #3437
sylfiaaa
Zadomowienie

Dot.: "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011

Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon Pokaż wiadomość
ja jak się posmarowałam tą rossmanowską to mnie TŻ z łóżka wygonił bo stwierdził że go w nosie kręci
mój na szczęście nie marudzi że go kręci

Cytat:
Napisane przez Justine1988 Pokaż wiadomość
Fajny ten wózek ale cena hmmm moze i przestepna ale ja widzialam tez fajne wózki na allegro z fotelikami do samochodu z gondola spacerowka nawet za okolo 600- 700 zł....trzeba dobrze popatrzec.

Na NFZ ogolnie s chyba 3/4 usg..ja juz do tej pory mialam 3 ale u mnie sytuacja inna jest i za 2 tygodnie znowu...mam..ja tam sie ciesze a jaby to dzieku szkodzilo to wierze ze lekarz nie robilby z taka czestotliwoscia.

Delikatny ten twoj maz mi sie ten zapach babydream bardzo podoba nie jest duszacy ani drazniacy pachnie niemowlakiem podobny zapach do serii nivea baby. Ja mam i emulsje babydream i olejek ale osobiscie polecam bardziej olejek emulsja troche wolno sie wchlania jak sie nia wysmarowalam to cala biala bylam...i to babydream jest dobre bo jest tez do ud, pośladków i piersi jednoczesnie tylko trzeba ze 2/3 razy dziennie smarowac.
No tak, są wózki wraz z foetlikiem za 600zł tylko jak one sie prowadzą ? Szwagierka kupiła taki za 650 i już żałuje, nawet po prostej ulicy trzema miec podwójną siłę aby go pchać, może akurat na taki trafiła, nie wiem. Ale wie na pewno że spacerówki nie będzie używała tylko kupi nową więc znów koszt

Ten jednak sama próbowałam i prowadzi się bajecznie

kma1982 to Coneco Barracuda

Edytowane przez sylfiaaa
Czas edycji: 2010-08-05 o 12:18
sylfiaaa jest offline Zgłoś do moderatora