2010-08-05, 12:23
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011
Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon
Szlachetny nosek ma  ...w sumie to jemu wszystko przeszkadza co ma chociaż lekki zapaszek
mi też się podoba...w sumie to mnie drażnią tylko bardzo słodkie albo bardzo gorzkie zapachy
Lekarz wie co robi  fajnie że możesz tak doglądać często maluszka 
|
Tak...kazda wizyta i widok bijącego serduszka baaardzo mnie uspokaja..normalnie dzis jestem mega szczesliwa.....nosze małego czlowieczka pod serduszkiem...Boże jakie to cudowne uczucie...,strasznie szkoda mi kobiet ,które nigdy tego nie poczuja...sama jeszcze nie dawno myslałam, że będę sie do nich zaliczać.... a tu niespodzianka
Dobra zajrze na jakas stronke internetowa i poszukam jakiegos przepisu fajnego na kurczaczka...zrobie jakis dobry obiadek mam kurczaka i prawdziwki szkodaby sie zmarnowaly...dla mnie kurczak w sosie grzybowym troche nie teges ale mezus chce i kurczaka i sosik grzybowy za nim chodzi....cos wymysle.
A co do zakupow...ja musze lezec i moze to i dobrze bo juz po lumpkow bym obkupila tak mnie ciagnie... a jeszcze pod blokiem praktycznie mam az dwa duze i kawalek dalej 3....ale bedzie polowanko ale to ..hmm..mialam teraz juz po dzsiejszym usg kupowac ale ze nadal kaze lezec dlaje biore leki to nie bede latac po sklepach...i zapeszyc tez nie chce kupujac za wczesnie .ale za dwa tygodnie jak pojde na usg i bedzie ok to poszaleje ..juz wtedy skoncze 3 miesiac najniebezpieczniejszy okres....Maz zakupy zaplanowal na listopad, akurat mamy miec zastrzyk gotoweczki i wtedy wszystko kupic....eeee..ja nie wytrzymam do listopada 4 miechy....  anjak jeszcze oglodam wasze zakupki...nie no way;-) za dwa tygodnie zaczynam maratonik;-)
|
|
|