Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 dni:)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-05, 13:48   #1344
karadka
Zadomowienie

Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d

haniulka kicia ma sie super juz kilka dni po zabiegu brykala jak glupia poza tym jest przekochanska, milusinska i tak zabawna ze do lez potrafi nas rozsmieszyc

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

elskede dasz rade a poza tym to bardzo szczupla juz jestes i nie potrzeba Ci wiecej moim zdaniem a przekroczenie 70 kg to u mnie bylo ogromnym wysilkiem bo przez 2 miesiace sie bujalam w okolicy a nie moglam przekroczyc!

haniulka narobilas mi ochoty na dobra zupke ale na p to jedynie rozolek z makaronej skrobiowym jutro ugotuje bo na dzisiaj mam klopsiki od wczoraj i wczoraj jeszcze u[pieklam calego kurczaka to na kolacje bedziemy mieli (juz nie jest caly ale na kolacje nam spokojnie wystarczy )
moze jeszcze otreby zalicze jak na obiad pojde co by nie bylo i sernik

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

dziewczyny a co z weekendem? popuszczamy troche??? to znaczy robimy nagrode za bialeczka? hehehe bo ja bym cos dobrego zjadla a najbardziej to chodza za mna mlode ziemniaczki z boczkiem i cebulka+kefir i schabowy z mloda kapustka zasmazana
karadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując