|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Mpik a miałaś robione usg dzisiaj? Jeśli lekarz stwierdził ze wszystko ok to może poprostu tylko do niego zadzwoń i zapytaj czy masz się tym nie przejmować. Ja też myślę że to moze już być ten czop śluzowy, podobno nawet miesiąc przed porodem może stopniowo zacząć odchodzić. A ta krew była zmieszana jakby z takim śluzem?
Ray trzymaj się dobrze,że masz jutro wizytę to się uspokoisz. Mój mężuś też jakąś infekcję załapał i pojechał do Torunia,a mnie powoli coś znów drapie w gardle, echhh tegoroczne lato jest okropne.
angelika16 ja jestem październikówką ale tylko teoretycznie bo nastawiam się na poród już po 15 września no i u mnie póki co robota daleko w polu 
edit. No to widzę,ze już dziewczyny uświadomiły cię co do czopa 
Czarna mam pytanko, czyli ten 33 tydzień to takie minimum które trzeba wytrzymać żeby maleństwo nie miało większych problemów? Pytam bo ja już ze stresem leżę no i tak to po tym 33tc bym się lepiej psychicznie poczuła. Chociaż te 36 to bym chciała dotrwać, czyli jeszcze niecałe 5 tygodni
Czas edycji: 2010-08-06 o 16:56
|