Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik '95 cz. IX czyli wakacje mamy i się w słońcu rozpływamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-06, 18:26   #2154
stonia3330
Zadomowienie

GG do stonia3330
Dot.: Rocznik '95 cz. IX czyli wakacje mamy i się w słońcu rozpływamy!

Cytat:
Napisane przez fanka100 Pokaż wiadomość
No bo jak już wracałyśmyz tych zakupów autoibusem to w naszej miejscowości zaczynała się burza i tak ciemno ze szok a ja się boje burzy to stwierdziłyśmy ze pójdziemy do niej do babci(mieszka 300m od przystanku może) i takie błyskawice masakraa i jak już prawie byłyśmy na tym przystanku to sie przygotowałm do wyjścia jak autobus sie zatrzymał to zaczeło lać tak mocono.. a ja z tego autobusu jak rambo wyskoczyłam i nie widziałam czy ona idzie czy nie a potem patrze a ta mnie woła że japonke straciła i poleciała 20m bez niej zostawiła ją przy przystanku i potem sie wróciła zabrała go i leciała w jednym a chłopak w autobusie płakał ze smiechu a ja dalej biegne były pasy a ja nawet nie patrzyłam czy coś jedzie tylko przeleciałam i dalej xDD w połowie drogi sie zorientowałam z ejestem cała mokra.. kapało mi z koszulki xD a jak mijaliśmy kobiete to ja z prawej a kolezanka z lewej potem jak weszłyśmy do klatki to jak błyskawica zrobiła "bum" to sie w 2se. znalazłyśmy na 2 piętrze jak teraz gadałyśmy o tym to

musiałabyś to widziec bo nie da sie tego wyobrazić

Cytat:
Napisane przez solaola Pokaż wiadomość
No niezly,niezły

1.Nie ma za co.
2.No pewnie, bo Włochy to całkiem malusieńkie są

To macie, ino nie popadajcie na zawał czy coś
Kupiłam dzisiaj kiecę, ale nie mam zdjęć ;p W ogóle nie jest już tak strasznie gorąco, na szczęście. Da się już normalnie spać i żyć.
solcia

dzisiaj pogoda - łojej, cały dzień śpię i głowa mnie nawala

dziewczyny... bo wy tak swoje opowiadania - to może ja powiem, że piszę wiersze, hm?
Damon góra 8 kwiecień 2010
Damon dół 15 czerwiec 2010
Pani fotograf->fbl
Quilling blog

Singielka xd
Karolina...

stonia3330 jest offline Zgłoś do moderatora