Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wypłaty
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-06, 19:27   #2956
xandra23
Rozeznanie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Mi sie udalo przeczytac caaaaly watek, zaciekawil mnie bardzo
Wlasnie mam urlop i jestem u rodzicow, fajnie tak sobie odpoczac, jeszcze tydzien TZ byl ze mna na troche ale niestety dostal telefon i musial sie wrocic do pracy

Ja zapisuje moje wydatki na takiej stronce www.wydatki.com
Jak sprawdzam pod koniec miesiaca to mi zwykle slabo, ale coz, chcialabym juz kupic mieszkanie zeby nie placic za wynajem tylko powoli splacac kredyt ale jeszcze pewnie troche to potrwa, jestem strasznie wybredna i pewnie bede przebierac i marudzic

Na szczescie (odpukac) auto mi sie nie psuje, jezdzi idealnie bo na mechanika bym juz chyba nie wyrobila sie pienieznie.

A w ramach oszczednosci zrezygnowalam z silowni i aerobiku w klubie i sciagnelam program do cwiczen w domu, przynajmniej na razie

Kupuje tez soczewki na allegro od jakiegos czasu a nie u optyka, takze plyn i krople nawilzajace i oszczedzam z 200 zl.

Witaj, napisz coś więcej o Was.
Stronę od razu sprawdziłam i od razu się zarejestrowałam, łatwiej będzie niż spisywać na kartce.