2004-08-09, 14:48
|
|
Raczkowanie
|
Re: Bułgaria
Witam
2 tygodnie temu wrocilam z Bulgarii,bylam w malej miejscowosci-Kranevo, ktora lezala 6 km od Złotych Piaskow.Co do cen to(tam gdzie ja bylam)alkohol jest bardzo tani oraz ciuchy(ale byle co)natomiast jedzenie i np.bizuteria to ceny porownywalne mniej wiecej do naszych,byly tez tam kosmetyki np. bourjois ale na miejscowych straganach tak,wiec raczej nie ma co liczyc na to, ze tusz nie jest podrobka z miejsc, ktore odwiedzilam byly piekne ogrody Bałcziku naprawde super dla tych, ktorzy uwielbiaja kwiaty, strumyki itp. oraz Złote Piaski ale nie przypadły mi do gustu ze wzgledu na ceny,same 5 gwiazdkowe hotele i pelno knajp jedynie plaża mi sie podobala.Odnosnie Kraneva jest to mala miejscowosc,kilka hoteli,pasaz ze straganami,sklepy z zywnoscia i fajne knajpki z muzyka na zywo,tak wiec jak sie wychodzi wieczorem to czuje sie ten klimat Ja bylam w hotelu "Albatros"-jedzenie dobre,pokoje-sredni standart,plaza blisko,ogolnie nie jest zle ale dla wygodnych byly hotele blizej plazy o wyzszym standarcie(np.z basenami itp. luksusy plaza czysta morze cieple,bardzo slone i rowniez czyste.Nie wiem jaka informacja jeszcze bylaby dla ciebie istotna ogolnie kraj mi sie podobal Pozdrawiam
|
|
|