Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hiszpania - Lloret de Mar i nie tylko: obozy - wątek zbiorczy; część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-08, 12:37   #90
Power Of Energy
Raczkowanie

Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część IV

Cytat:
Napisane przez angie93 Pokaż wiadomość
szczerze mówiąc, to zgadzam się z power of energy - od tropicsa oczekiwałam czegoś więcej.
według mnie, bardzo dobrze prowadzą wejścia, nie pozwalają smarkaczom wejsc, obok mnie 13latki próbowaly sie wprosić. Żałosne to było dość .. ja miałam karnet, byłam 5 razy. Ogólnie jakoś nie było to rzeczą której oczekiwałam cały dzień, gdybym teraz miała wybrać , zostawalabym w pokoju, z zaopatrzeniem
Sam tropics był ok, ale nie podobalo mi sie że trafiały sie tak jakby imprezy tematyczne - szła wtedy beznadziejna muzyka, na tyle że wyszlam o 0.15 przychodząc ok 23...
W sali r'n'b jest kelnerka polka, blondynka, z grzywką na bok, bez problemu sprzedaje drinki %, nawet 15-16 latkom.
Największym minusem dyskoteki są napewno napaleńcy, łapią za tyłki, bezczelnie sie gapią.

Podsumowując, cieszyłam się wychodząc z dyskoteki

Jakieś pytania odnośnie lloret, chętnie odpowiem, wróciłam w środę
Dokładnie! Też niezbyt podobała mi się ta dyska. Jest mocno przereklamowana. Uważam, że świetnie pobawić można się w klubie, o którym tyle nie słychać. Sama lepiej bawiłam się, np. w Prive niż w Tropicsie.

Moją koleżanką bezczelnie 2 razy za tyłek złapał jakiś murzyn masakra!

Nie no nie srają, ja bym im !

Edytowane przez Power Of Energy
Czas edycji: 2010-08-08 o 12:40
Power Of Energy jest offline Zgłoś do moderatora