2010-08-08, 13:41
|
|
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
Napisane przez rachell111
Tru - - oj doczytałam ci ja o wszystkim - ale w tym wszystkim pracą można sie zająć, natomiast - mama tżta - ratuj mnie biologicznie - ale to chyba klon babci - a jesli babcia od ojca strony, to po prostu podły charakter - mam takich w rodzinie, ale wujków i spokojnie ich wszyscy traktujemy jak powietrze - serio nie istnieją - ale w funkcji mamy tżta, która robi wiele żeby cię skompromitować - nie wiem czy to taki wyrafinowany test czy co, bo tymi kategoriami myśleć nie umiem, - generalnie matki synów nie mają interesu kompromitować ich dziewczyn, bo to coś znaczy o ich synach i o ich samych - a nie wyglada na to zeby miała wianuszek księzniczek dla niego w w zastępstwie - tylko wtedy byłoby to uzasadnione - ze niby ale ty gópia, nie odróżniasz rasy od rasy a pani Ble ble ble odróżnia i umie nawet alfabet powiedzieć od tyłu skacząc na jednej nodze
eccchhh baby
|
Ano wykapana mamusia z niej... Podobieństwo rodzinne wyczuwalne na kilometr, nie? Cholera wie, o coim chodzi Może o to, że nie rokuję na pannę młodą w białej sukni jak bozia przykazała A i jeszcze lubi mi powtarzać, że na pewno przytyję Sama ma tyle wzrostu co ja, ale waży ze 20 kg więcej 
Cytat:
Napisane przez Maja102
|
jakoś na CP nie zauważyłam 
Mam już zdjęcia, powysyłam po powrocie z pracy 
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
w ogóle to miałam Cię uściskać i powiedzieć ze "teściową" to chyba nie pozostaje nic innego jak ignorować, chociaż domyślam się że to niełatwe (jak ktoś podważa Twoje kompetencje  )
Miałam to napisać wczoraj i zapomniałąm  to chyba przez tą urojoną ciążę (  )
|

Cytat:
Napisane przez ATENA84
Witam Kolezanki i Kolegów
|
Hej 
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
jakiś zły dzień dziś czy co?
ja się jeszcze nie pokłóciłam 
|
Z moich obserwacji wynika, że wszystkie małżeństwa kłócą się w niedzielę rano