Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XVII
Wątek: Scent Bar XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-08, 13:41   #1206
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Dot.: Scent Bar XVII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Tru - - oj doczytałam ci ja o wszystkim - ale w tym wszystkim pracą można sie zająć, natomiast - mama tżta - ratuj mnie biologicznie - ale to chyba klon babci - a jesli babcia od ojca strony, to po prostu podły charakter - mam takich w rodzinie, ale wujków i spokojnie ich wszyscy traktujemy jak powietrze - serio nie istnieją - ale w funkcji mamy tżta, która robi wiele żeby cię skompromitować - nie wiem czy to taki wyrafinowany test czy co, bo tymi kategoriami myśleć nie umiem, - generalnie matki synów nie mają interesu kompromitować ich dziewczyn, bo to coś znaczy o ich synach i o ich samych - a nie wyglada na to zeby miała wianuszek księzniczek dla niego w w zastępstwie - tylko wtedy byłoby to uzasadnione - ze niby ale ty gópia, nie odróżniasz rasy od rasy a pani Ble ble ble odróżnia i umie nawet alfabet powiedzieć od tyłu skacząc na jednej nodze

eccchhh baby
Ano wykapana mamusia z niej... Podobieństwo rodzinne wyczuwalne na kilometr, nie? Cholera wie, o coim chodzi Może o to, że nie rokuję na pannę młodą w białej sukni jak bozia przykazała A i jeszcze lubi mi powtarzać, że na pewno przytyję Sama ma tyle wzrostu co ja, ale waży ze 20 kg więcej

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

ja byłam, ale jakoś kaca za mocnego nie mam
Ale jakoś już mi chyba dyskoteki nie leżą... nudzi mi się albo za stara jestem No pobawiłam się trochę, wypiłam, ale po północy już mi sie spać chce i zwykle idę spać do samochodu przed końcem imprezy
jakoś na CP nie zauważyłam
Mam już zdjęcia, powysyłam po powrocie z pracy

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
w ogóle to miałam Cię uściskać i powiedzieć ze "teściową" to chyba nie pozostaje nic innego jak ignorować, chociaż domyślam się że to niełatwe (jak ktoś podważa Twoje kompetencje )
Miałam to napisać wczoraj i zapomniałąm to chyba przez tą urojoną ciążę ()

Cytat:
Napisane przez ATENA84 Pokaż wiadomość
Witam Kolezanki i Kolegów
Hej

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
jakiś zły dzień dziś czy co?
ja się jeszcze nie pokłóciłam
Z moich obserwacji wynika, że wszystkie małżeństwa kłócą się w niedzielę rano

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a mnie jest niedobrze z nerwów i mam ochote ułtuc chłopa

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora