Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ktoś wie co to znaczy?!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-08, 16:45   #26
hevana
Raczkowanie

Dot.: Ktoś wie co to znaczy?!

Cytat:
Napisane przez eternitymoment Pokaż wiadomość
niepamieta sie poniewaz niekazdy mial cudne zycie i byl dobry mily i wogole pozatym pamiec o smierci bliskch jest bardzo bolesna,ale latwo mozna zrozumiec co sie robilo w oprzednich wcieleniach,poprostu zobaczcie do czego Was ciagnie teraz,co chcecie robic? do czego czujecie powolanie to jest wlasnie taka kontynuacjia w tym zyciu,przyklad Mozart,Chopin w wieku dzieciecym komponowali takie dziela ze az oczy na wirzch wychodza geniusz? czy raczej byli na tyle zwizani z muzyka ze incarnowali sie w swoje role ponownie aby kontynuowac to co zaczeli
jasne ze mozna byc zwierzeciem wszytko zalezy od tego czego Ci brakuje,czego musisz sie nauczyc

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

ano hehe wlasnie te dwa wcielenia to byly takie dosc hehe zadnej litosci
Mnie zawsze w dzieciństwie zachwycało, interesowało wojsko, żołnierze, nawet chciałam iść do wojska i zostać kimś tam, ale jednak marzenia moje się nie spełniły, chociaż teraz także ciągnie mnie do tego. I zawsze chciałam żyć w średniowieczu. więc może byłam kiedyś jakimś oficerem czy kimś tam muszę się chyba zdecydować na ta hipnozę bo mnie zżera z ciekawości.
hevana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując