2010-08-08, 18:16
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
Napisane przez nataluska175
Mag, ale mnie rozbawila historia o smoku  no ładnie.. rosnie Ci ekonomista, rzeczywiscie  badminton? Shit.. nigdy nie umialam i sie juz pewnie nie naucze w to grac. Mag, Ty taka rozsadna, zawsze w pionie mialas faceta,ktory Cie tak traktowal? Ale znowu nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.. teraz masz za to 2 kochajacych mezczyzn u swojego boku  
PS. Poprosze na pv cw na brzuszki 
|
Tak, ale żeby dojśc do bycia rozsądną, musiałam przejść przez etap totalnego bezmózgowia
Zaraz wrzucę te ćwiczenia
Cytat:
Napisane przez MorireAmore
Besio i powiedz dlaczego tak musi być , że zawsze jak bardzo chcemy być z kimś , zależy nam i wydaje się że to "ten" to coś jest nie tak Ja ostatnio myślę że to nie z nimi jest coś nie tak , tylko ze mną może za duże wymagania , wygórowane , nierealne . mhm ale co zrobić przecież się nie bedziemy zmuszały by być z kimś , po to by tylko był i tyle
|
Z Tobą, Słońce, jest wszystko w najlepszym porządku A wymagania,, hm - jak mawia mój bardzo dobry kolega - w kwestii facetów poprzeczkę należy trzymać możliwie wysoko Warto
|