Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-08, 22:50   #2452
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
miałam pomysły podobne do Twoich...dodatkowo przeglądam ogłoszenia, moze jakies przepisywanie tekstów...ale nic konkretnego ciekawego i uczciwego nie znalazłam...
myslallam tez o produkcji bizu ale mysle ze rynek jest tym przepełniony....ech sama juz nie wiem...a kaska by sie dodatkowa przydala

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

uciekam do łóżka
małż na noc w pracy...
bu nie lubię spać sama
no ale trzeba bo rano do pracy trzeba wstać...
całuski
No więc widzisz co 2 głowy to nie jedna a i tak myślały o tym samym.
Nie tak łatwo zarobić dodatkowy grosz...
Trudność polega na znalezieniu tego czego nie ma na rynku ... czyli chyba recepty na nieśmiertelność .
Chciaż dobry pomysł na biznes miał kiedyś Ferdek Kiepski... lanie magistrów za pieniądze ... hehe ale kto by się dziś na to zgodził... taki np. kop w du*e zwyczajny bądź habilitowany...

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Ja znowu tylko na chwilke Marta dzielna mamusko, gratuluje slodkiego bobaska. Patryczek wygląda super

ja dzis padnieta, wyruszylismy o 8 a wrocilismy po 20tej. odwiedzilismy safari park oraz zamki w Stirling i Edynburgu...
było super!!! tylko ceny powalają
No to się kochana na zwiedzałaś i najpiękniejsze jest to, że co zobaczyłaś jest już na zawsze Twoje i nikt Ci tego nie odbierze.
W przeciwieństwie do mnie bo ja byłam tylko w dup*e i gów*o widziałam...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora