Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-09, 10:13   #168
magnesska
Rozeznanie

GG do magnesska
Dot.: Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....

[QUOTE=Serdelekk;21246840]
Cytat:
Napisane przez magnesska Pokaż wiadomość
Witanko baboczki! Ale lecicie z tym pisaniem, ciężko Was nadrabiać
Aaa! Mała pomyłeczka wkradła się do listy - ja już jestem w ciąży i to już 18 tydzień , waleczna jestem, ale z migrenami heh Także Lady kochana poproszę o zmianę Dane: 6 dzień cyklu (po poronieniu) termin porodu 15.01.2011, dwie kreseczki 10.05
Idę Was nadrobić

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

klask i: Widzę, że jesteś, a powinnaś być teraz z menem Dalej, do roboty! I niech te mocne różowe krechy przyniosą fasoleczkę

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Jak dla mnie to jesteś kobietą sukcesu Sama w obcym kraju, niezależna finansowo i dodatkowo piękna z Ciebie kobita, facetów możesz mieć na pęczki kochana Łepek do góry kochana

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Dziekuje kochana jestes ze tak mowisz, chyba napisze sobie to na lustrze i bede glosno mowic jak mantre. Wiecie jaki z nieg dran nie odpisuje mi na esemesy.. w ogole to sie nie odzywa..

Takniko oby jakis zolniezyk cie zaatakowal i te toj TZ to mnie rozbawil tym testem na owulke hehe

Napisz i to wielkimi literami kochana! A skoro jak tak mówię, to tak jest hehe Wiem, że Ci teraz bardzo ciężko, ale olej go i nie pisz. Nawet jak napisze to go zignoruj, niech choć przez chwilę poczuje się tak jak Ty, a odezwie się na pewno! Taka widzisz marna płeć Łepek do góry laska i pokaż, że masz to gdzieś! :przy tul:
Idę kontynuować oglądanie horroru
magnesska jest offline Zgłoś do moderatora