|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Kochane piszecie i piszecie! xD ale to dobrze!
Nataluś - widze, że sprawy idą ku lepszemu. to super. Ciesze się bardzo Kochana
a prace na pewno w końcu znajdziesz. W roku akademickim też chcesz pracować? masz mozliwosc laczenia pracy z nauką?
morenica - jednak nadal jestes z J? Ja juz się pogubilam ale najwazniejsze, ze jestes szczesliwa. Oby juz zawsze!
Behind - jak zwykle zakochana po uszy! Skarb z tego Twojego K. taki opiekunczy Coś często macie te wolne chaty hahahha
16kg? wow, ja bez cwiczen jakos nie moge schudnac porzadnie choc i tak juz mam 4 kg mniej ale chcialabym jeszcze z 5.
besio - to na ktorego sie decydujesz? Lion nadal jakis niemrawy? Ja nie wiem co z tymi lwami 
Suger - przykro mi ze tak to wyglada strasznie Ci wspolczuje, ale dziewczyny maja racje! 
maguś - historia Małego z ksiezniczka boska! Super ten Twój Dzieciaczek 
Jeej bardzo dlugo wytrzymujesz bez swojego Męzczyzny xD dajesz rade! Odbijasz sobie szczescie za dawne lata! 
Serpentynko Kochana Alez z Ciebie zazdrosnik i nerwus!! Panuj nad emocjami! Jakby co mozesz tez do mnie smialo pisac jesli bedziesz potrzebowala pogadac, wsparcia czy czegokolwiek 
Morirek jak zwykle Szajbus! Kto pije jak bierze antybiotyk!!! Widac ze sie nie nudzisz hahahah Polujesz na facetow jak szalona ja tez ostatnio lody czesto jem, nie licze juz tak dokladnie kalorii. wyszlo ze mam anemie i musze uzupelniac zelazo 
Aivilo - super ze wciaz Wam sie uklada!
Dziewczyny mam kotka! szaleje za nim! hahaha od niedzieli jest u nas, ale jak pojade na studia to on zostanie musze sie nim nacieszyc haha. jest malutki i slodki!! zwariowalam
bylam dzis na zdjeciu szwow w gdasku i skorzystalam z resztel przecen hehe. mam super dwie bluzki kazda za 19zl! mam dzis dobry dzien i postanowilam sie dzielic radoscia hahahhahaha. oszalalam 
a byly mnie neka na gg ale ignoruje Go z godnoscia