Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Ubranka i akcesoria 0-6m, torebki,kosmetyki, ubrania xl-xxl
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-09, 21:30   #1
wywa
Zakorzenienie

Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.

Ubranka i akcesoria 0-6m, torebki,kosmetyki, ubrania xl-xxl

NIEAKTUALNY

Witam,
zakładam nowy wątek, bo tytuł poprzedniego miał już niewiele wspólnego z zawartością
Zasady jak wszędzie, rzeczy wymienione zaznaczam na jasno.
Szukam:
- ładnych ubranek dla synka rozmiar od 80 ( wezmę i 98-104 dla chrześniaka), interesują mnie bluzy i dresiki najbardziej, ale nie takie "do piasku" tylko bardziej na wyjście. Do piasku mam całą szafę
- bluz i spodni dla starszego synka na 170-175 cm, rozmiar M
-plecaka do szkoły dla chłopca ( NIKE, Reebok, Adidas, Puma) nowy lub stan bdb kolor ciemny
- kosmetyki dla mnie- minimum średnia półka:
puder jasny,
podkład jasny,
kremy na dzień i noc,
perfumy chętnie miniatury- Cacharel Amor Amor, Van Cleef & Arples |Feerie, Lacoste Femme, CK Eternity, Prada, Armani Mania, Armani Code i nie wiem jakie jeszcze
- książki Chmielewskiej
- fajne butki na jesień lub do pracy tylko skórzane rozmiar 41 wkładka 27 cm, kozaczki też chcę jakieś ładne,

Do wymiany mam

1. Biała koszulka rozmiar 74 nowa z metką.
2. Sweterek podszyty polarem Cherookee rozmiar 6-9m jest śliczny i cieplutki.

6. Spodenki 5-10-15 rozmiar 68 stan idealny, ocieplane lekko.

8. Kombinezon- śpiworek Coccodrillo, rozmiar 68-74, nowy!! Kosztował mnie sporo ( 79 zł) a nie użyłam ani razu, bo najpierw synek był za mały, a teraz jest za duży. Kombinezon cieplutki, ma też otwory na pasy do fotelika czy wózka albo sanek.
9-10. Kombinezon w krowy, rozmiar 0-6m , bardzo ciepły i wygodny do ubierania takiego malutka zaraz po urodzeniu, stan bardzo dobry.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590

Chudnę sobie...
83kg-78kg -75......................6 2 kg

Edytowane przez wywa
Czas edycji: 2010-10-23 o 23:47
wywa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując