Dot.: życie bez miłości :( part 2.
Cytat:
Napisane przez sonnewampire
niedziekuje  jak nie odwołam w ostatniej chwili i przezyje spotkanie (bo nie wiadomo czy nie jest psychopata)to zapewne zdam relacje a i o butach wygodnych tez bede pamietać
---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------
hmm chodzi ci o pieska?  teraz mam na avatarze mój ideał przynajmniej z wygladu i stylu
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------
Nie ma sie co oszukiwać tak naprawde jak sie poznaje nowa osobe zwraca sie na wyglad bo skad mam wiedziec jaka jest jak jej nie znam, a zresztą powrzechnie wiadomo ze ładnemu przypisuje sie dobre cechy a brzydkiemu złe
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------
oj tam ja studiuje i jakos niepoznaje nikogo ciekawego na moim kierunku jest może z 10 facetow a w grupie tylko 1  a teraz ostatni rok praktyki  praca licencjacka  wiec nawet nie bedzie czasu...a do apteki nie tylko przychodza z czerwonymi nosami  dzis czekam na przesyłke z allegro mam nadzieje że jakis przystojny listonosz przyjdzie 
|
Kurcze ale juz duzo postów a tak przy okazji witam wszystkich nowych forumowiczów
|