Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - życie bez miłości :( part 2.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-10, 08:13   #91
201609081836
Konto usunięte

Dot.: życie bez miłości :( part 2.

Cytat:
Napisane przez sonnewampire Pokaż wiadomość
niedziekuje jak nie odwołam w ostatniej chwili i przezyje spotkanie (bo nie wiadomo czy nie jest psychopata)to zapewne zdam relacje a i o butach wygodnych tez bede pamietać

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

hmm chodzi ci o pieska?teraz mam na avatarze mój ideał przynajmniej z wygladu i stylu

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Nie ma sie co oszukiwać tak naprawde jak sie poznaje nowa osobe zwraca sie na wyglad bo skad mam wiedziec jaka jest jak jej nie znam, a zresztą powrzechnie wiadomo ze ładnemu przypisuje sie dobre cechy a brzydkiemu złe

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

oj tam ja studiuje i jakos niepoznaje nikogo ciekawego na moim kierunku jest może z 10 facetow a w grupie tylko 1a teraz ostatni rok praktyki praca licencjackawiec nawet nie bedzie czasu...a do apteki nie tylko przychodza z czerwonymi nosamidzis czekam na przesyłke z allegro mam nadzieje że jakis przystojny listonosz przyjdzie
Kurcze ale juz duzo postów a tak przy okazji witam wszystkich nowych forumowiczów
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora