Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyszłość z Tż
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-10, 10:16   #5
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Dot.: Przyszłość z Tż

Cytat:
Napisane przez Arcangelo Pokaż wiadomość
Wczoraj byliśmy na zakupach , i widziałam caaałą kolekcję przyborów Hello Kitty i tak się nimi zachwycałam przy Tż ale po chwili stwierdziłam że to trochę za dziecinne dla mnie a Tż na to " Jak kiedyś będziesz miała dzieci , np. dziewczynkę to wtedy jej takie będziesz przybory kupować z HelloKitty". Poczułam się dziwnie tak mnie coś ukłuło, powiedział "jak będziesz miała" a nie "jak będziemy mieli" albo ewentualnie "jak będziemy może kiedyś mieli...". I to nie był jeden raz wcześniej też zdarzało mu się tak mówić.
Myślę, że tak po prostu palnął bez zastanowienia, chociaż... jeśli częściej w ten sposób mówi, tzn. że on chyba jeszcze na dzieci gotowy nie jest i nie planuje ich z Tobą.

Cytat:
Napisane przez Arcangelo Pokaż wiadomość
Jego rodzice ostatnio na nas naciskają , na początku delikatnie , czy ślub i w ogóle kiedy,my nie zwracaliśmy zbytnio uwagi bagatelizowaliśmy to a teraz to naciskają na Nas , żebyśmy wybrali sobie sale,datę, pojechali zarezerwować na przyszły rok albo następny bo nigdzie już miejsc nie będzie i tak dalej...
Mnie dziwi, że jego rodzice już tak naciskają na ślub - przecież jesteście jeszcze młodzi, macie czas
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując