Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-10, 09:36   #443
Basima
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....

[QUOTE=czekajaca na fasolke26;21269346]witam was babolki!!!

byłam u gina wczoraj , wszytsko było oki, mała ma 1.321g czyli troszkę malutka jest, ale w normie się mieści , która wynosi 1.300-1.500 , gin powiedział, że raczej gigantem nie bedzie po urodzeniu! ogólnie wszystko jest wporządeczku, ale córecki nie widziałam na ekranie - tak miał ustawione usg, a jak porposiłam to on juz je wyłącztł!!! co za gnojek, tak nie lubię tego gina!!!!

mój męzus dzisiaj 16h w pracy chya zabiore sie za sprzatanie to przynajmniej czas szybciej mi minie a no i was bede troszkę zanudzaała:hahaha :
QUOTE]
Super ,że wszystko oki u Ciebie i maluszka, co za buc z tego gina,żeby nie dał popatrzeć, u mojego na szczęście jest wielki tv to wszystko widzimy z TŻ, oj juz się nie mogę doczekac czwartku jak tam moja cipolicha w brzuszku urosła.Nie martw się co do wzrostu i wagi, moja będzie też średnia i to bardzo dobrze , ponoć jak przy porodzie maluchy ważą 3kg to bardzo dobrze dla kobiet i dla maluszków , bo łatwiej im przejść przez kanał rodny.
Lisku prepraszam,że nie napisałam -ciesze się ,że z małymn wszystko oki, wypoczywaj tam w obcym kraju i myśl o nas jak o raju

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53087.png
Basima jest offline Zgłoś do moderatora