Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - - 20kg!!! zapraszam zdeterminowane kobietki do wspólnej walki:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-10, 10:42   #277
reminiscence
Raczkowanie

Dot.: - 20kg!!! zapraszam zdeterminowane kobietki do wspólnej walki:)

Cytat:
Napisane przez Zafrinaa Pokaż wiadomość
To jest wszystko strasznie niesprawidliwe! Jak ja się mam odchudzać jak w weekend jadę do babci na zjazd rodzinny?! Będzie tyle żacia ! I pyszne ciasta mojej babci! ;(;(;(;( !!!!!!!

oj znam ten ból... niestety moja babcia należy do tych które w kółko powtarzają: "poczęstuj się", " ty nic nie zjadłaś", "zjedz coś", "odchudzasz się?". Czasem już nie mogę tego słuchać dlatego szczerze mówiąc spotkań z nią unikam oczywiście w zdrowych granicach kontaktów rodzinnych Ostatnio przyjechała do nas i przywiozła ciastka, próbowała mnie namówić na nie "do kawy" a ja poszłam w zaparte i w kółko powtarzając "później", "nie jestem głodna", "dopiero co zjadłam" nie skusiłam się na ani jedno. I jaka byłam z siebie dumna na takim spotkaniu rodzinnym wiadomo, ze musisz coś zjeść bo nie zostaniesz bez jedzenia na kilka godzin dlatego zjedz coś w małych ilościach i nawet mały kawałek ciasta. Ja jeśli mam ochotę na ciasto to biorę kawałek i najczęściej dzielę się z mamą bo ona lubi a też nie może dużo Później wyciągnij kogoś na spacer. Może jakąś kuzynkę? Dobry sposób aby spalić kcal i jeszcze pogadać

reminiscence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując