Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - część 11 :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-10, 12:50   #345
juniorka89
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
A ja bym wolała mieć tak jak Ty. Wolałabym żeby on nie miał żadnej laski i żeby sobie z kolegami przebywał. To takie beznadziejne uczucie jak sobie pomyślę, jak oni się strasznie kochają
Mój po zerwaniu znalazł sobie laske po tyg.podajże:P
I tak co wakacje...Dziewczyna na miesiąc,zerwanie i za chwile kolejna:P
A spotykaliśmy się chyba z 3 lata,zerwania-powroty...
Aż w końcu powiedziałam dosyć i od roku nie jestem z nim,kontakt jako taki bo jakoś nie mam już nawet o czym z nim rozmawiać...
Uświadomiłam sobie,że nie warto zawracać sobie głowy bzdurami...

Ofelia 20 jasne,że w pracy
w domu bym się tak nie załamywała

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Paulinkus Pokaż wiadomość
My też raczej rozeszliśmy się w zgodzie chociaż mam do niego żal o pare spraw. Tak samo mamy wielu wspólnych znajomych więc pewnie jakoś się spotkamy przy okazji, ale mnie chodzi o to żebyśmy się spotkali na stopie koleżeńskiej i pogadali jak wcześniej. Wiem, że na razie jest na to za wcześnie rozstalismy sie jakiś miesiąc temu i nie chcę go na razie oglądac bo ciągle go kocham, ale może kiedyś. Kto wie. Ostatnio przez znajomego dał mi płytę z naszymi wspólnymi zdjęciami, których nie miałam. Jak je obejrzałam to płakałam cały weekend
Nie ma nic bardziej dołującego niż oglądanie wspólnych zdjęć;/
Ja zdjęcia z exami mam schowane głęboko w czeluściach kompa bo jak bym je oglądała to chyba bym sie zabiła,bo naszły by mnie wspomnienia i znowu zaczęło by boleć...
Po co samej sobie krzywdę robić??
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora