Zadomowienie
Przekupka: 47 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Dior, Guerlain, Chanel, Borghese, Ziaja, Garnier, SVR... Dla każdego coś dobreg
KOLORÓWKA:
TWARZ:
- Dior - DIORBLUSH - nr 919 Paradise Glow, kod: 9Z01. Niestety nie trzymałam w welurku (który oczywiście mam)i kod z puzderka się wytarł . Uzywałam jakieś 2 miesiące, jest małe wgłębienie (bardziej na ciemniejszej części).
Najchętniej na inny róż - mocniejszy desti
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=2169585
- SVR 50 compact - odcień Beige Sable, data ważności 10/2010. Z wymianki z Tompolą ;-) Użyłam dwa razy - jednak za ciemny..
- Guerlain Parure Extreme SPF 25, odcień niedostępny w Polsce 01 BEIGE PALE; poj.wyjściowa30ml - ubytek jedynie kilku pompek - niemal cały. Kod: 9Q01 Próbowałam go pokochać na nowo kosztem 2 pompek, ale jednak moje serce mocniej bije dla aptecznych podkładów
Podsumowując-używany przez około tydzień Jamestown
- Revlon ColorStay - podkład do cery normalnej/mieszanej, odcień ciemny dosyć - 330 Natural Tan, poj.wyjściowa 30 ml - jest 3/4 butelki. Data się wytarła od "biegania" po kosmetyczce ale nie tak dawno był kupiony a zużyć go należy 24 miesiące po otwarciu,
- Mary Kay - mineral powder foundation,poj. 8 g-jedynie testowany, kolor beige1, Data: 04.2011
OCZY:
- Dior 5 couleurs - 390 mystic jade, ubytek nieznaczny, kod 7G02E. Jest welurek, kartonik. Za coś super, hiper, czadowego. Będę marudzić http://beauty.dior.com/diorcom/__cac...B330x-1%5D.png
- Fraulein - paleta 88 cieni niemieckiej firmy - tylko "pomacane" niektóre 
- Fraulein - zestaw pędzli - 21 elementów, "nie tykane" 
włosie naturalne,
- Inglot AMC - czarny cień do powiek #64, maźnięty tylko,
- Inlot NF - cień granatowy - double sparkle 2g, ze dwa razy maźnięty ,
- Sephora - cień peach beige No.13, j.w.,
- Manhattan - multi effect eyeshadow - white satin, j.w.
- Clinique - mini cienie - Mochaberry, zużycie minimalne ;-) Kod:K87
USTA:
- Clinique - pomadka 20 rose spectrum, NOWA Kod: AA8
Edytowane przez justysd
Czas edycji: 2010-08-27 o 10:41
Powód: aktualizacja
|