2010-08-10, 19:16
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Cytat:
Napisane przez blackhardcore
najbardziej wpadly mi w oko wloski, tez bym takie chciala na imprezke zwlaszcza
Aleksandra_M to mial byc komplement, ale reszte tekstu wcielo 
tam bylo jeszcze ze mila osobka, przynajmniej widze ze gust mi sie nie zmienia hehe  zarcik
ja chyba sie nie odwaze tu pokazac wam swoich zdjec, ani buzi a tym bardziej sylwetki
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------
Aleksandra_M powiedz mi jaka i za ile wage kupilas? ja chyba sie skusze, bo jak zobacze od czasu do czasu spadki moze jakies to lepsza motywacja a waze sie narazie u ciotki, z rana ale nie bardzo mi sie chce na kawe lazic
|
ja kupilam taka
http://allegro.pl/show_item.php?item=1171338961
i juz jestem z niej zadowolona hihi
nawet TŻ wlazl na nia z ciekawosci coby ilosc miesni sprawdzic 
Cytat:
Napisane przez blackhardcore
ooo jestes baaardzo podobna do mojej zonki kochanej, blondi i wichurka na glowie 
|
no tak sie domyslalam, ze mnie nie obrazasz, ale zdziwilo mnie jedno slowo.... "zonki".... piszesz jak kobieta i albo ja jestem jakas dzisiaj nietomna... albo nie wiem... debil jakis ze mnie czy czytac nie umiem?
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80
a ja sie odważe w załączeniu fota z wrzesnia zeszłego roku a w avatarze zdjęcie z maja i bedzie jeszcze 10 kg mniej 
|
i brawo 
piekne masz oczy chcialabym tak umiem sie umalowac 
---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80
tutaj również ja, uwieżycie że w momencie robienia zdjęcia (w maju) ważyłam 80 kg (celulit został usunięty 0 pomimo cwiczen nadal go mam) i jeszcze jedno zdjecie tym razem z wesela (koniec maja)
|
zdjecia przecudowne... wygladasz na nich olsniewajaco!!!
tak powinny wszystkie modelki wygladac!!!!!!!!!
|
|
|