Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam mieszkania do wynajęcia - Warszawa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-20, 22:53   #3
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin
Dot.: Szukam mieszkania do wynajęcia - Warszawa

Pewnie tak, ale ja muszę sie stad wyprowadzic do końca lipca. Właścicielka tego mieszkania ostatnio powiedziałą mi, że jestem jej winna 5000 zł co jest absurdem. Jestem jej winna 1000 zł i tyle zamierzam oddać. Oczywiście mam na wszytsko rachunki. Na dodatek na poczatku sierpnia będe miec urlop i chciałabym wreszcie wypocząć, bo od kilku lat nie wyjechałam nigdzie. Marzy mi sie wyjazd w góry choćby na kilka dni. Na dodatek w sierpniu przyjeżdza moja siostra z chłopakiem z Hiszpanii i chciałabym ich ugoscić. teraz mieszkam w kawalerce i nie wiem jakbysmy się tu zmiescili w trójkę. A tak to ich wyeksportuję do jednego pokoju i tyle. Takze w sierpniu będzie problem z przenoszeniem sie. Czasu zostało niewiele i chciałabym zacząć szukać teraz by miec to już z głowy. Moze własciciele już szukają następców za tych studentów, którzy np. wyprowadzą sie w połwoie lipca i będzie można od razu za nich wejść.

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując