2010-08-10, 19:43
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;21270936]Ja przez jakiś czas nie śledziłam wątku, więc z opóźnieniem przeczytałam wiadomość od Chilanes A kalendarza nikt teraz nie prowadzi?[/QUOTE]
No wlasnie dziewczyny co z tym kalendarzem? Jesli zadna z nas go nie przejmie to moze chociaz w opisie wstawmy date slubu?
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26
No ja juz zaliczke wplacilam, umowa podpisana nie chce tez co chwile zmieniac zdania, a do przyszlego roku moze mi sie jeszcze wiele rzeczy odwidziec Wybralam ich na podstawie tego, co wowczas mieli na swojej stronie, a pozniej jeszcze na miejscu ogladalismy ich filmy i portfolio. I bardzo nam sie podobalo. Teraz jakby zmienili koncepcje robienia zdjec- ma to niby wygladac jak najbardziej naturalnie, ale wg mnie wyglada to po prostu smiesznie. Moze niektorym sie podobaja takie zdjecia z zaskoczenia, ale ja wolalabym miec zdjecia, na ktorych bede sie sobie podobala-to w koncu pamiatka na cale zycie.
W plenerze nie pomoge, bo to nie moje okolice A w jakim stylu chcialabys miec zdjecia? Ja np chcialabym typowo romantyczne, tzn najlepiej jakis palacyk, park, rzeczka, ogrod z kwiatami. Czesto widze zdjecia z sesji robione w nietypowych miejscach jak centrum handlowe czy kregielnia...
sama bede miala wesele nad morzem wiec chcialabym kilka zdjec na tle zachadzacego slonca......taka ze mnie niepoprawna romantyczka
|
Kochana jezeli wpalcilas juz zaliczke to sprobuj sie dogadac ze swoim kamerzysta i fotografem co do zdjec. Powiedz im czego oczekujesz, jaki charakter powinny miec Twoje zdjecia i nagranie, jaki styl Ci sie podoba i jakich ujec oczekujesz. Mozesz tez napomniec, ze poprzedni material zalaczony na ich stronie jest blizszy Twojej wizji niz obecny
Co do zdjec w plenerze to uwielbiam zdjecia romantyczne przy zachodzie slonca itd i pewnie na pewno u mnie ich nie zabraknie. Gwiazdeczka znasz moze jakis fajny plenerek w okolicach Rewala, Trzesacza, Kolobrzegu?
|
|
|