Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zachodniopomorskie Panny Młode
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-10, 19:43   #2169
emillia006
Zadomowienie

Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;21270936]Ja przez jakiś czas nie śledziłam wątku, więc z opóźnieniem przeczytałam wiadomość od Chilanes A kalendarza nikt teraz nie prowadzi?[/QUOTE]

No wlasnie dziewczyny co z tym kalendarzem? Jesli zadna z nas go nie przejmie to moze chociaz w opisie wstawmy date slubu?

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
No ja juz zaliczke wplacilam, umowa podpisana nie chce tez co chwile zmieniac zdania, a do przyszlego roku moze mi sie jeszcze wiele rzeczy odwidziec Wybralam ich na podstawie tego, co wowczas mieli na swojej stronie, a pozniej jeszcze na miejscu ogladalismy ich filmy i portfolio. I bardzo nam sie podobalo. Teraz jakby zmienili koncepcje robienia zdjec- ma to niby wygladac jak najbardziej naturalnie, ale wg mnie wyglada to po prostu smiesznie. Moze niektorym sie podobaja takie zdjecia z zaskoczenia, ale ja wolalabym miec zdjecia, na ktorych bede sie sobie podobala-to w koncu pamiatka na cale zycie.

W plenerze nie pomoge, bo to nie moje okolice A w jakim stylu chcialabys miec zdjecia? Ja np chcialabym typowo romantyczne, tzn najlepiej jakis palacyk, park, rzeczka, ogrod z kwiatami. Czesto widze zdjecia z sesji robione w nietypowych miejscach jak centrum handlowe czy kregielnia...
sama bede miala wesele nad morzem wiec chcialabym kilka zdjec na tle zachadzacego slonca......taka ze mnie niepoprawna romantyczka
Kochana jezeli wpalcilas juz zaliczke to sprobuj sie dogadac ze swoim kamerzysta i fotografem co do zdjec. Powiedz im czego oczekujesz, jaki charakter powinny miec Twoje zdjecia i nagranie, jaki styl Ci sie podoba i jakich ujec oczekujesz. Mozesz tez napomniec, ze poprzedni material zalaczony na ich stronie jest blizszy Twojej wizji niz obecny

Co do zdjec w plenerze to uwielbiam zdjecia romantyczne przy zachodzie slonca itd i pewnie na pewno u mnie ich nie zabraknie. Gwiazdeczka znasz moze jakis fajny plenerek w okolicach Rewala, Trzesacza, Kolobrzegu?
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując