Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-10, 22:20   #1446
FraniaPirania
Rozeznanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

hi!
kolejny dzien zlecial, maluchy o kolejny dzien starsze
Siala wspolczuje, oby to szybko sie skonczylo, czytalam Twoje posty i pomyslalam jak to dobrze ze moj tak nie ma, i nie minelo z pol godziny i masz Ci los! jadl, potem mu sie odmienilo, bek i koniec, latalam z nim jak glupia po domu, dopiero sie uspokoil jak mu spiewalam ,,witaj majowa jutrzenko,, ale nie o tym chcialam, chcialam napisac ze moze masz w domu za cicho? znaczy moj tak ma ze jak jest w domu za cicho to spi niespokojnie, a jak odkurzam to nawet bujac nie trzeba, sam zasypia, wiec w domu na okraglo cos leci, a z racji tego ze mam tylko angielksa TV puszczam mu plyty z wesel, (dobrze ze mam pare) i tak leca na okraglo, az sie nie raz chce spiewac: ona temu winna, ona temu winna, pocalowac go powinna ale w sumie on wchodzi do domu i juz placze... hmm... czasami jest tak ze ma za duzo wrazne, niby na wyjsciu wszystko ok, a w domu meksyk... sama nie wiem, a moze faktycznie ktos go zauroczyl? moze przyczep mu cos czerwonego do wozka, albo na ubranko
czekam teraz az ksieciunio sie obudzi, bedzie cysial, i zeby tak spal do 8 rano
marzenie scietej glowy
FraniaPirania jest offline Zgłoś do moderatora