2010-08-10, 23:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Cytat:
Napisane przez Malenka321
tak to jest z tymi dziadkami  Inaczej wychowani-inne podejście  
ooo mi karta kończy się za 2 dni w sensie ważnośc a kasa jest i wkurza mnie, że trzeba podładować.
ej wiecie co?? wpadłąm dzisiaj na taki pomysł:
Chjcieliśmy ze znajomymi wyjechać na wakacje na Mazury pod namioty ale, że tak się stało, że wszyscy zostaliśmy bez pracy więc przestaliśmy o tym gadac mysleć etc... w końcu jak bez kasy??:O
no ale mój TŻ mieszka 50 km od nas więc moi znajomi z którymi wszedzie jeździmy jak on jest u mnie nigdy tam nie byli. A on tam sobie buduje domek nad jakims stawikiem taki mini kamping czy coś w tym stylu , że wszyscy pojedziemy tam do niego. weżmiemy materace więc będą mieli na czym spać zrobimy grila zaprosimy jego znajomych, pojedziemy do parku miniatur i do dinolandu na basen odkryty pójdziemy w góry na jakąś wycieczkę i tym sposobem spędzimy razem ,,wakacje" tak jak chcieliśmy bo już za mieskzanie nie trzeba będzie płacić a myslę, że jak się postaramy może być fajnie?? 
|
no i fajny pomysł, fajnie spędzicie razem czas tak jak planowaliście tak naprawde tanim kosztem i stawik będzie i towarzystwo 
Cytat:
Napisane przez Lenka_007
Hej  czyli mam rozumieć że ja do składu nie należę?? Bo któraś napisała że skład już jest w komplecie...
|
Lenka ma być tak jak dawniej spamujemy dużo i głośno 
pojechałam do galerii i wkońcu kupiłam sobie taką różową bluzke na 3/4 rękaw z takimi fajnymi bufkami jak ja dawno nic różowego nie kupowalam aż mi było dziwnie no i lakier do paznokci czerwony tzn taki malinowy bardziej pedicure manicure już zrobiony moge iść spokojnie spać 
dobranoc
|
|
|