2010-08-11, 00:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet krytykuje moje ciuchy!!!!!
Cytat:
Napisane przez nastuska90
Cześć dziewczyny!!!
Już nie pierwszy raz borykam się z tym problemem, ale zawsze twierdziłam, że może faktycznie popełniłam jakąś gafę w ubiorze i się mojemu chłopakowi nie spodobało.
Ale dzisiaj miarka się przebrała. Nie wiem kompletnie, co mam robić. Koleżanki i koledzy z pracy oraz poza nią bardzo często chwalą mnie za dobry styl. Ja sama też uważam, że ubieram się ładnie i bardzo kobieco. Czasem mam ochotę być bardziej sexy, a czasem wolę klasyczne zestawienia. Jednak zawsze mam biżuterię, jakieś dodatki, delikatny makijaż.
Dzisiaj mój chłopak oświadczył mi, że myślał, że się ładniej ubiorę... :/
A co miałam na sobie? Obcisłe białe spodnie, beżowe buty na koturnie, beżową bluzeczkę i na to brązowy sweterek. Uważałam, że wyglądałam ładnie i kobieco, a ten mnie na dzień dobry skrytykował.
Dodam jeszcze, że potem przez resztę dnia prawie wcale z sobą nie rozmawialiśmy i rozstaliśmy się w atmosferze moich łez i jego pretensji. Zaznaczam, że to nie pierwsza taka sytuacja. Powiedział jeszcze cos takiego: "Jak jadę do Ciebie to widzę dziewczyny w sukienkach, spódniczkach, spodenkach".
Ja też tak chodzę ubrana!!! Zawsze w butach na obcasie, bardzo często w spódnicach, najczęściej krótkich i jakiś sukienkach. Ale lubię też zwykłe jeansy i koszulki, do których też można fajnie dobrać szpilki i jakąs niebanalną biżuterię...
Co ja mam z tym zrobić??? Już nie mam sił tłumaczyć mu ciągle tego samego...
|
lol co za gbur
ten zestaw to mi calkiem fajnie brzmi, nie wiem czego tu się można uczepić 
a co zrobić
ja widze dwie rzeczy :
1) skoro jemu się tak nie podoba jak Ty się ubierasz to może niech on ci nie opowiada co mu się podoba tylko Ci pokaże
albo nich ci pokazę jak się powinnaś ubrac z twoich ubrań
skoro taki pan znający się na modzie z niego jest to chyba nie powinien mieć problemów
2) ja to bym osobiście takiem po chamskim tekście odpowiedziała, żeby sam się poszedł w lusterku przejrzeć a nie cudzym strojem się denerwuje
poza tym skoro mu się tak inne dziewczyny po drodze spodobały to proszę, droga wolna - niech spada i sobie na nie patrzy
eh.. ile jesteście razem w ogóle ?
|
|
|